0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

14.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holek odstartoval výkon hostů


Branky


8

Ve 14. Kole přivítalo Blansko na svém hřišti Hodonín. Průběh utkání byl velmi pohledný aktivní fotbal z obou stran, domácí byli více na balónu, ale šance nevyužili, tudíž tři body brali hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky hostů

Na balónu už od začátku byli domácí z Blanska, kteří si nevedli vůbec špatně, dobře kombinovali, ale první kdo otevřel skóre byl hostující Holek, který v 17. minutě prostřelil domácího brankáře Nešetřila 0:1. Hodonín si přes velké držení míče domácích dokázal vypracovat několik šancí ke skórování, v 33. minutě navyšoval skóre Mlčoch 0:2. Do konce poločasu se hra přelévala, ale další úprava skóre už nepřišla a tak hosté odcházeli do šaten spokojenější s dvougólovým náskokem. Musíme vyzdvihnout opět velmi zkušený výkon kapitána Dresslera, který vedl obranu Hodonína v prvním poločase s přehledem!

Žádné drama ve scénáři

V druhém poločase opět Blansko skvělé na balónu, ale v bráně opět skvělý Marcus Adamec, který si pomalu kráčel pro třetí čisté konto v řadě! Mladý devatenáctiletý slovenský brankář dostal svou příležitost od trenéra Švantnera a odvděčuje se mu parádními výkony! Hodonín měl v utkání i trochu smůly, když v jedné z akcí trefil dvakrát brankovou kostrukci. Domácí se sice snažili se zápasem něco udělat, ale Hodonín se doopravdy dobře na svého soupeře připravil a nedovolil mu žádné větší ohrožení. V závěru se do šance Holek, ale svou možností pohrdl, to ale nic neměnilo na jeho dobrém výkonu. Hosté si z Blanska odvezli tři body a připsali si třetí výhru v řadě!

 

 Sestřih utkání 

 



Ohlasy k zápasu



FK Hodonín
Trenér Pavol Švantner: Trenér Švantner nešetřil chválou po zápase: "převedli jsme skvělý výkon, soupeř byl sice dobrý na míči, ale my jsme dokázali využít své šance, celý tým hrál skvěle!"



Sestavy


FK Blansko
P. Nešetřil [-] - M. Gimsay [-] (79. F. Čejka [-] ) , F. Smrčka [-] , S. Studený [-] (61. K. Jaroš [-] ) , T. Černý [-] , J. Tulaydan [-] , M. Sedlák [-] , F. Kocůrek [-] (61. D. Jambor [-] ) , F. Holman [-] (61. T. Feik [-] ) , O. Porč [-] , T. Chyla [-]

FK Hodonín
M. Adamec [-] - M. Nečas [-] , E. Mlčoch [-] (68. L. Hamrle [-] ) , J. Vorel [-] (46. P. Bohun [-] ) , T. Langer [-] (89. F. Tomovič [-] ) , M. Holek [-] , T. Jáger [-] (73. R. Roziev [-] ) , M. Kadlec [-] , Y. Glushach [-] , M. Mihál [-] , P. Dressler [-]

ŽK: 69. M. Kadlec , 84. M. Nečas , 92. M. Adamec .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: DEDEK Vojtěch - PROSKE Zbyněk, ŠAFRÁN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Petr Boráň

Expert: Ondřej Mihalík
Tip experta: remíza

Tady si myslím, že to bude remízový zápas.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 17:31

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 07:26

Tip: výhra domácích