4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

14.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Brod přejel Frýdlant


Branky


25. M. Votava , 30. T. Martiš , 42. M. Votava , 75. S. Bulko
8

Přítomnost trenéra Františka Ondrůška jim prospěla. Šéfovi třetiligového Uherského Brodu Josefu Hamšíkovi ve složité situaci vyšla sázka na zkušeného kouče, který v závěru podzimní části doplnil realizační tým ČSK. Slovácký celek i díky bývalému ligovému brankáři zničil Frýdlant nad Ostravicí 4:0 a v tabulce MSFL se posunul právě před sobotního soupeře na šestnácté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třígólový poločas

V Brodě zafungovalo dosazení mládežnického kouče Františka Ondrůška k prvnímu mužstvu. Bývalý kouč Šardic, Hodonína či Nivnice se na lavičku prvního týmu ČSK postavil po několika letech a tým nakopl k lepšímu výkonu a hlavně k vítězství.

Domácí šli v důležitém zápase do vedení ve 25. minutě, kdy se po centru Mančíka prosadil Votava. Vzápětí se na levé straně uvolnil Mario Michalec, prošel do pokutového území a prudkým přízemním centrem našel Martiše, který ve skluzu zvýšil na 2:0. Slovenský krajní obránce či záložník asistoval i u třetí branky Votava, jenž ještě před přestávkou hlavou přidal třetí gól. Broďané si v první půli vypracovali i další šance, které ale zneškodnil hostující gólman Prepsl.

Kontrola zápasu.

Domácí po změně stran v klidu kontrolovali zápas i výsledek, vedení čtvrt hodiny před koncem navýšil střídající Bulko. Frýdlant moc nebezpečný nebyl, pořádně zahrozil jen jednou. „Co si tak vybavuji, brankář Somberg si připsal jediný těžký zákrok, takže konečné skóre odpovídá dění na trávníku," dodal Šebesta. Jeho tým si zvedl náladu po předcházejících nezdarech a ztrátách. Potvrdit domácí triumf nad Frýdlantem se pokusí za týden ve Frýdku-Místku.



Sestavy


ČSK Uherský Brod
J. Somberg [-] - M. Mančík [-] (77. P. Motal [-] ) , M. Lorenc [-] (65. S. Bulko [-] ) , J. Škultéty [-] (88. R. Kovařík [-] ) , M. Leskovjan [-] - M. Michalec [-] , K. Obadal [-] , M. Novotný [-] , J. Obdržálek [-] - T. Martiš [-] , M. Votava [-] (77. M. Kúdela [-] )

1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
O. Prepsl [-] - J. Juříček [-] (85. J. Mikulenka [-] ) , Š. Byrtus [-] (46. D. Kedroň [-] ) , M. Hladík [-] , V. Hajnoš [-] , J. Teplý [-] (69. R. Šafner [-] ) , A. Varadi [-] (69. L. Levčík [-] ) , J. Blahuta [-] , P. Literák [-] , J. Jiříček [-] (46. D. Zogata [-] ) , S. Pejša [-]

ŽK: 58. M. Novotný , 62. M. Michalec , 70. S. Bulko - 29. V. Hajnoš , 65. A. Varadi , 67. M. Hladík , 85. P. Literák .
Počet diváků: 188. Rozhodčí: Vejtasa Simon - SLABÝ Jiří, ŠIMONÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Petr Boráň

Expert: Ondřej Mihalík
Tip experta: výhra domácích

Tady vyhrají domácí, přeskočí Frýdlant a půjdou nahorů.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 17:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 07:26

Tip: remíza