1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 10:15

9.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jediná branka stačila


Branky


7

V 9. kole přivítal Třinec na svém hřišti Bohunice. Domácí na výhru čekali čtyři zápasy, pod vedením trenéra Pulpita to chtěli proti trápícím se Bohunicím změnit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól v závěru

Kromě obránce Martina Slaninky, který chybí už delší dobu, musel trenér Třince Martin Pulpit oželet záložníka Adama Bouguetoutu a křídelníka Martina Vlachovského, který pykal za vyloučení v Brně. V základní sestavě se oproti poslednímu utkání objevil René Dedič, Timofej Barkov a obránce Pavel Bartůněk, který poprvé naskočil od začátku.Reného Dediče si určitě můžou fanoušci pamatovat i z Plzně, kde hostoval právě z Třince a samozřejmě nesmíme zapomenout na odchovance ostravského Baníku Timofeje Barkova.

Jeho celek měl první možnost, ale po centru Barkova kapitán Holík hlavou hostujícího brankáře pouze protáhl. A Kunický byl na svém místě i vzápětí, kdy po Holíkově rohovém kopu hlavičkoval k bližší tyči stoper Brak. V dalších minutách se ve slibných pozicích uvnitř vápna ocitli Holík, s Clementem, avšak do průběžného stavu se to nepromítlo. Po půlhodině odcentroval Bartůněk, k míči se dostal Barkov a pohotově vypálil. Brankář Kunický jeho nepříjemnou střelu zkrotil nadvakrát. Třinci patřil závěr úvodního dějství. Za svou aktivitu sklidil odměnu, Omasta si vyměnil míč se spoluhráčem a poté ho posadil na hlavu Timofeje Barkova, který precizní hlavičkou nedal hostujícímu brankáři Kunickému šanci a otevřel skóre v poslední minutě poločasu.

 

 

Aktivní hra bez gólu

Po změně stran Třinečtí pokračovali v aktivním herním pojetí. Ke střele se dostal Holík, ovšem brankáře hostů nepřekvapil. Po hodině hry se domácí kapitán zjevil ve stoprocentní šanci, po Clementově centru pálil z několika metrů, ale nastřelil protihráče. Z následného rohového kopu Holík na zadní tyči našel Dediče, ale ani ten nedokázal uklidnit své spoluhráče druhou brankou. Zhruba dvacet minut před koncem, napřáhl zpoza velkého čtverce Samiec, brankář Kunický jeho ránu k tyči vytěsnil mimo. Pojistku mohl přidat Zinhasovič, ovšem vypálil vedle. V posledních patnácti minutách byli iniciativnější hosté, ale nulu na kontě střeleckých pokusů a brankových příležitostí nevymazali. Jelikož třinečtí fotbalisté nedotáhli několik brejků a Dedičův lob minul prázdnou bránu, o vítězství se museli strachovat až do samotného konce.Třinci se podařilo udržet krátké vedení a mohl slavit konečně výhru.

 



Ohlasy k zápasu


FK Fotbal Třinec
Trenér Martin Pulpit: „Byl bych spokojenější, kdybychom předvedli lepší fotbal. Tentokrát jsme vyhráli po výkonu, který nedosahoval takové úrovně, jako na Startu Brno nebo proti Hlučínu. Od hráčů čekám daleko více, tohle bylo málo. Příjemným překvapením byl výkon Pavla Bartůňka na pravé beku, který nastoupil poprvé v základní sestavě, oceňuji i bojovnost a nasazení Martina Samiece. Ostatní musejí přidat, to bylo málo.“




Sestavy


FK Fotbal Třinec
J. Adamuška [-] - L. Holík [-] (72. N. Zinhasovič [-] ) , R. Dedič [-] , F. Maksić [-] (32. M. Samiec [-] ) , P. Bartůněk [-] , O. Machuča [-] , C. Clement [-] , D. Straňák [-] , V. Brak [-] , T. Barkov [-] (81. N. Brodziansky [-] ) , T. Omasta [-]

TJ Tatran Bohunice
D. Kunický [-] - F. Kotoun [-] , M. Bednář [-] , M. Král [-] - D. Krška [-] (79. M. Suchý [-] ) , J. Kokorský [-] , M. Pecuch [-] , O. Doubravský [-] , P. Němec [-] , D. Trtek [-] (72. N. Burčík [-] ) - M. Sehnal [-] (65. D. Šmerda [-] )

ŽK: 59. L. Holík , 74. V. Brak , 80. M. Samiec - 68. J. Kokorský , 74. M. Pecuch , 86. M. Suchý .
Počet diváků: 181. Rozhodčí: SLOVÁČEK Adam - SVOBODA Tomáš, POLÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích