0:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2023 18:00

2.kolo, Plzeňský | Baráž , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Merklín dal Plasům bůra i v odvetě a zaslouženě tak postupuje do 1.B třídy


Branky


2

Ve fotbale je možné leccos. Plasy potřebovaly vstřelit pět gólů, aby odvetu dostaly alespoň prodloužení. Plasům se to nepovedlo. Co se ale nepovedlo jim, se povedlo soupeři. Merklín dal i ve druhém zápase 5 gólů a jednoznačně tak ovládl tento dvojzápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní branku zápasu obstaral hostující Libor Bláha, který tak dal domácím jasně najevo, že se bude odvetný zápas ubírat stejným směrem, jako ten první. Hosté byli lepším týmem a ke konci poločasu to prokázali i v kolonce gólů, kam dva další přidali. Nejdřívě ve 35. minutě na 2:0 zvýšil Radek Šobr, o 4 minuty později na něj navázal Jiří Hruška.

 

Jestli jsme v perexu psali, že ve fotbale je možné leccos a že musí dát Plasy pro prodloužení 5 gólů, tak nyní jich museli dát 8. Tento úkol se domácím splnit nepovedlo. Ani se k němu nepřiblížili. Naopak góly dávali opět hosté a když se v 72. minutě trefil Oldřich Haník a v 80. minutě Martin Voráček, bylo jasné, že Merklín opět vyhraje 5:0 a celý dvojzápas vyhraje součtem 10:0.



Sestavy


TJ Sokol Plasy
R. Šott [-] - J. Babuška [-] (66. M. Brejník [-] ) , M. Netušil [-] , J. Lauko [-] , D. Koudele [-] , M. Sudík [-] , M. Beránek [-] , D. Pochobradský [-] (66. P. Háva [-] ) , D. Grün [-] (46. T. Prigl [-] ) , S. Randa [-] , N. Švarc [-] (46. P. Ryšica [-] )

TJ Sokol Merklín
Š. Bacík [-] - L. Bláha [-] (46. F. Masec [-] ) , R. Šobr [-] (68. G. Angelov [-] ) , J. Hruška [-] , O. Haník [-] (74. J. Jindřich [-] ) , J. Vachovec [-] , M. Voráček [-] , D. Marek [-] , J. Yankov [-] (74. D. Regner [-] ) , D. Wild [-] , M. Schejbal [-]

ŽK: 23. M. Sudík , 30. M. Netušil , 65. M. Beránek , 69. D. Koudele , 77. P. Ryšica - 19. Š. Bacík , 34. M. Voráček , 43. O. Haník , 48. M. Schejbal .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Cupl Zbyněk - STACH Vladislav, BRŮHA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Merklín vyhraje i podruhé. Tentokrát jednou inkasuje.