2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2023 18:00

1.kolo, Plzeňský | Baráž , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břasům vystřelil vítězství v závěru Dlesk


Branky


1

Boešiny se urcite chtějí v 1.B třídě udržet. Cestu za záchranou si ale výrazně zkomplikovaly. Břasy totiž na domácím hřišti zvítězily a do odvety tak půjdou s náskokem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy se v prvním poločase spíše seznamovaly, oťukávaly se a zjišťovaly, co od druhého čekat. Šance měly oba týmy. Výsledkem špatné produktivity ale byl poločasový výsledek 0:0.

 

Ve druhém poločase začaly padat i góly. Na ten se čekalo přes hodinu a vstřelili ho domácí fotbalisté. Druhý tým uplynulého ročníku okresního přeboru Rokycany se ujal vedení zásluhou přesné trefy Pavla Adámka. Domácí se ale z průběžného vedení neradovali dlouho. Už po čtyřech minutách prolomil smůlu v zakončení Bolešin Radek Šindelář a bylo srovnáno. Hosté nebyli daleko od druhé branky. Pokračovalo ale jejich trápení se v zakončení, a tak udeřili hosté. V 90. minutě vstřelil vítězný gól Petr Dlesk, a Blšany tak pojedou do Bolešin v lepší náladě. 



Ohlasy k zápasu


SK Primalex Břasy
David Hendrych, kapitán: První zápas baráže jsme hráli doma a chtěli jsme jít do odvety s výhrou v zádech. Chvíli nám trvalo, než jsme se adaptovali na hru soupeře. V první půlce jsme měli větší šance my, ale selhali jsme v koncovce. Pálili jsme tutové šance a to i z pokutového kopu. To už jsme hráli od 10. minuty se zraněným kapitánem, který ale nakonec vydržel se sebezapřením až do 77. minuty. Na začátku druhé půle jsme si vypracovali šance, ale pak nás soupeř zamknul okolo našeho vápna, i vlivem našich zbytečných faulů. Nakonec jsme šli do vedení, ale abychom ho po pár minutách zase zbytečně ztratili. V závěru jsme opět nedali 100% tutovku. Nakonec se ale za nedanou penaltu vykoupil Dlesk a v 90. minutě zařídil naší výhru. Chtěli jsme jít do odvety s větším náskokem, ale i tak jsme odhodlaní na hřišti nechat život a odjíždět v neděli domů jako šťastnější tým. Nejlepší hráči z našich řad stoper Mulač, a záložníci Dlesk s Adámkem.

SK Bolešiny
Jiří Šmolc, trenér: Myslím si, že po celé utkání jsme byli lepším týmem, ale doplatili jsme na neproměněné šance. Soupeř šel do vedení z ojedinělého brejku, nutno dodat, že z našeho pohledu se jednalo o jasný ofsajd, rozhodčí však branku uznal. My jsme si poté vytvořili tlak a velmi rychle jsme vyrovnali. Ve zbytku zápasu jsme měli i další příležitosti ke vstřelení branky, ty jsme ovšem neproměnili. Ke konci utkání už nám docházely síly, čehož Břasy využily a v předposlední minutě rozhodly utkání ve svůj prospěch velmi šťastným gólem.



Sestavy


SK Primalex Břasy
M. Kubík [-] - P. Mulač [-] (77. P. Goth [-] ) , P. Dlesk [-] , P. Pfeifer [-] , M. Hubert [-] , D. Hendrych [-] (77. T. Hájovský [-] ) , P. Adámek [-] , J. Kořínek [-] (92. M. Beneš [-] ) , P. Filmak [-] , J. Vlček [-] , R. Nový [-] (64. M. Triner [-] )

SK Bolešiny
M. Moravec [-] - J. Pitel [-] , D. Kuchárik [-] (88. O. Kaiser [-] ) , D. Kolář [-] , R. Šindelář [-] , K. Šilhavý [-] , J. Pitel [-] , P. Hodl [-] , R. Farný [-] , J. Brtník [-] , D. Kaiser [-]

ŽK: 60. P. Dlesk , 61. R. Nový - 49. J. Pitel , 60. P. Hodl .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Rada Aleš - MIFKOVÁ Hedvika, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.