L. Bláha 23.
M. Voráček 44.
J. Hruška 56. (p.)
J. Hruška 67. (p.)
R. Šobr 69.
5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2023 18:00

1.kolo, Plzeňský | Baráž , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Merklín nasázel Plasům bůra a výrazně se tak přiblížil postupu


Branky


23. L. Bláha , 44. M. Voráček , 56. J. Hruška (p.) , 67. J. Hruška (p.) , 69. R. Šobr
1

Merklín by rád do 1.B třídy, Plasy by v ní naopak rády zůstaly. Blíže ke splnění tohoto úkolu mají v Merklíně. Ten totiž ovládl první zápas 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól se v Merklíně čekalo 23 minut. Většině z přítomných diváků určitě vykouzlila úsměv na tváři, neboť to byl právě Merklin,který se dostal zásluhou Libora Bláhy.

Dlouho to vypadalo na poločasový výsledek 1:0. Ve 44. minutě ale udeřil dobře hrající Martin Voráček a Merklín tak vedl 2:0.

 

Csaplárova past zůstala nevyužita. Místo toho aby góly začali dávat hosté, dávali je znovu domácí. V 56. minutě viděl v rychlém sledu dvě žluté a tudíž i červenou kartu hostující brankář Švajdlenka a domácí kopali penaltu. K té se postavil Jiří Hruška a bezpečně proměnil. Zanedlouho si stejný úkol mohl zopakovat znovu. V 67. minutě vstřelil Jiří Hruška svůj druhý gól v zápase, opět z penalty, a Merklín vedl už 4:0. Dvě minuty na to zvýšil na 5:0 Radek Šobr a Merklín si mohl pískat. Další branka už nepadla a Merklín si tak pojede hájit do Plas pohodlný náskok. Ve fotbale je možné lecos, těžko ale říct, co by se muselo stát, aby Merklín v neděli nepostoupil.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Merklín
Václav Vopička, trenér: Nečekali jsme, že zápas bude probíhat takhle. 5:0 pro nás dobrý, ale furt nás čeká ještě druhy zápas, ale porad to bude těžký. Z naši strany tovbylo dobré. Soupeř spíše bránil a hrál na brejky, takže my jsme mohli hrát s míčem, což pro nás bylo dobře.




Sestavy


TJ Sokol Merklín
Š. Bacík [-] - L. Bláha [-] (69. D. Ritter [-] ) , R. Šobr [-] (73. G. Angelov [-] ) , J. Hruška [-] , O. Haník [-] (69. D. Regner [-] ) , J. Vachovec [-] , M. Voráček [-] , D. Marek [-] (80. Š. Jindra [-] ) , F. Masec [-] , D. Wild [-] , M. Schejbal [-]

TJ Sokol Plasy
J. Švajdlenka [-] - M. Netušil [-] , M. Országh [-] , D. Koudele [-] , M. Sudík [-] , M. Brejník [-] , Z. Jaroš [-] (67. P. Háva [-] ) , Š. Petrlík [-] (26. B. Lutsenko [-] ) , J. Babuška [-] , S. Randa [-] , D. Pochobradský [-]

ŽK: 57. R. Šobr , 81. D. Wild - 55. J. Švajdlenka , 55. D. Koudele , 57. M. Országh , 64. J. Babuška . ČK: 56. J. Švajdlenka .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KRIPNER Karel - FRGAL Lukáš, SLABÝ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.