2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2023 18:00

1.kolo, Plzeňský | Baráž , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlučná porazila Bolevec. "Zaslouženě," říká trenér Bolevce Bublík


Branky


0

První krok k postupu udělali fotbalisté Tlučné. Bolevec porazily po dvou brankách ve druhém poločasu 2:0 a do odvety si tak odnáší slibný náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klání Tlučné s Bolevcem bylo od samého začátku velmi opatrné. Oba týmy nevěděly, co od druhého čekat, a tak se raději nikdo do ničeho nepouštěl. Se šancemi se spíše šetřilo, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu 0:0.

 

 

Ve druhém poločase byla lepší domácí Tlučná. Hostům chybělo nasazení a aktivita. Toho naopak měla na rozdáváni Tlučná a v 64. minutě se dostala do vedení zásluhou Miroslava Škody. V 80. minutě bylo v táboře domácích ještě veseleji. Po brance Lukáše Poláka je jasné, že druhý zápas bude mít Bolevec na vlastním hřišti nesmírně těžký. Bude totiž muset dotahovat dvoubrankové manko.



Ohlasy k zápasu



SSC Bolevec
Michal Bublík, hrajicí trenér: Porážku beru na sebe, naordinoval jsem týmu špatnou taktiku, nevyužil šance a hrál jsem blbě! Zápas byl od začátku opatrný, šancí moc nebylo. Domácí ale byli důraznější, rychlejší, ve všem lepší. My hráli přátelák a oni barážové utkání. Zaslouženě vyhráli, já jim musím gratulovat, k postupu už jim chybí jen kousek. Doufám, že v sobotu se bude hrát hezký fotbal a zápas bude atraktivní pro diváky. A aby tomu tak bylo, my se musíme zlepšit úplně ve všem. Slibuju našim fanouškům, že budeme v sobotu bojovat do poslední minuty, ať bude stav jakýkoliv. Taky vím, jak blbě se hraje soupeřům v boleveckém ďolíčku.



Sestavy


TJ Tlučná
V. Kovařík [-] - P. Soukup [-] (90. M. Motlík [-] ) , M. Škoda [-] (90. M. Kouřil [-] ) , P. Hiťha [-] , F. Veselý [-] , J. Sadílek [-] (80. J. Saitz [-] ) , M. Stehlík [-] , L. Polák [-] , L. Kouřil [-] (58. R. Novák [-] ) , O. Šafránek [-] , K. Stuchl ml. [-]

SSC Bolevec
J. Körner [-] - M. Šedivec [-] , J. Fryček [-] , K. Dejmek [-] (68. M. Slavotínek [-] ) , M. Pelnář [-] , D. Paškan [-] , J. Šedivec [-] (80. P. Winkelhöfer [-] ) , M. Bublík [-] , J. Šplíchal [-] (85. M. Konopík [-] ) , J. Jaroš [-] (46. M. Zítek [-] ) , J. Hibler [-]

ŽK: 86. F. Veselý .
Počet diváků: 400. Rozhodčí: PŘIBYL Zdeněk - KRAUS Jan, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.