1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 18:00

1.kolo, Plzeňský | Baráž , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice vyloupily Stříbro a udělaly první krok k postupu


Branky


49. M. Vyšín - 25. M. Pánek , 35. O. Hurt
2

Kralovice by rády na druhý pokus konečně do krajského přeboru. Proti ale stojí protivník, který má rovněž zkušenosti s barážovými boji - Stříbro. První zápas hraný právě ve Stříbře dopadl lépe pro hosty z Kralovic, kteří si domů odváží výsledek 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvojzápas družstev, která se baráže zúčastnila i v předchozím ročníku, začaly lépe hosté z Kralovic, když se v 25. minutě prosadil Pánek. Pro Stříbro bylo ještě hůře o deset minut později. První střelu uvnitř vápna ještě Hruška vyrazil, ale jen k Hurtovi, na kterého zívala poloprázdná branka. Tu trefil a Kralovice si tak do kabin odnesli, před zápasem určitě nečekaný náskok. A to mohlo být ještě lépe, ale Hurta po přihrávce Berbra vychytal Hruška.

 

 

 

Po změně stran se Stříbru podařilo snížit manko. Přímý kop nedaleko půlící čáry si ve 49. minutě po hlavičce ve vápně našel Marek Vyšín a propálil Bodurku. V další šanci pak byli ale opět hosté. V 60. minutě dostal Pánek nabídku z prostoru brankové čáry pod sebe na hranici penalty, ale míč trefil nedůrazně a ještě mimo branku. O pár vteřin na druhé straně se kopala standardka jako přes kopírák té gólové, s hlavičkou si však tentokrát Bodurka s vypětím všech sil poradil. Pasáž šancí v rychlém sledu za sebou ukončil Kulhánek, který si našel výkop od Bodurky a poradil si s dvěma domácími hráči v blízkosti vápna. Hruška byl ale připraven a míč vyrazil na roh. Zbylých dvacet minut se Stříbro snažilo o vyrovnání. Na jejich straně přibylo standardek, naopak hosté se pokoušeli být stále nebezpeční z brejkových situací. Jelikož se ani jeden z týmů výraznější šance a tedy logicky i gólu nedočkal, odcházejí z utkání určitě šťastnější hráči Kralovic.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Lubomír Zaoral, trenér: Povedla se nám úvodní desetiminutovka, kdy jsme se slušně dostávali do finální části hřiště, ale ve vápně už jsme nebyli dostatečně důrazní, abychom se vůbec do zakončení dostali... zhruba ještě do dvacáté minuty jsme i herně trochu vyčnívali, pak ale hosté zareagovali změnou rozestavení a na jejich obrazu hry to bylo znát. My naopak z ničeho nic začali působit ustrašeným dojmem, byli jsme málo v pohybu, daleko od soupeře a ten posléze nás ztrestal dvěma brankami. Kde jsme buď byli pozdě u soupeře nebo málo důrazní v soubojich. Druhý poločas, jsme samozřejmě chtěli s vývojem ještě něco udělat. Šance byly. Hned z kraje poločasu se nám zakončení nepovedlo, ale o dalších pár vteřin se nám podařilo snížit. Poté už pro nás klasicky - odraz od tyče a ven. Přicházely i další šance, ale buď jsme nebyli v dostatečném počtu ve vápně při útocích ze stran a nebo při už dobrém zakončení doslova čaroval brankář Kralovic. Nutno podotknout že i hosté, několikrát v průběhu poločasu přebírali otěže hry a několikrát i po té zahrozili do naší otevřenější obrany. Hrálo se v hodně slušné atmosféře kdy nás domácí kotel skvělé povzbuzoval a to samé se dá říci již o tradičním kotli Kralovic. Nastoupili proti sobě dva rozdílné typy mužstev . Náš mladý tým prokazoval svoji kvalitu i s velkým přispěním našich zkušených hráčů, hlavně druhý poločas byl od nás mnohem lepší než ten první a od toho bychom se měli odrážet do odvety, kde je ještě vše otevřené. Tým Kralovic je plný vyzrálých hráčů, kteří už mají odehráno spousty těžkých zápasů a na jejich kvalitě to bylo znát. Odveta bude hodně náročná, možná někdo si bude říkat, že jasná záležitost pro tým Kralovic, ale je před námi středečních 90 minut základní hrací doby, kdy budeme mít dostatek času s výsledkem něco udělat....

TJ Sokol Kralovice
Jakub Kulhánek, hráč: Zápas jsme chtěli zvládnout a udělat si gólový náskok pro druhé utkání. První poločas skončil 0:2 pro nás, kdy rozvlnil síť soupeře Martin Pánek a Ondřej Hurt. V druhém poločase soupeř hrozil z dlouhých autových vhazováních, rohů a přímých kopů. Myslím si jinak, že jsme ze hry měli více my, Kralovice. Nyní jsme plně odhodláni zvítězit i v druhém utkání.



Sestavy


TJ Baník Stříbro
E. Hruška [-] - M. Vyšín [-] , D. Kasl [-] (61. P. Demjan [-] ) , M. Vyšín [-] , R. Dyk [-] (31. J. Pospíchal [-] ) , Z. Pašek [-] , D. Donate [-] , J. Kolena [-] , R. Hřebík [-] (81. M. Haas [-] ) , M. Hodek [-] , V. Gontkovič [-] (46. T. Bůžek [-] )

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - M. Pánek [-] (76. P. Vrána [-] ) , J. Kulhánek [-] (91. P. Koča [-] ) , M. Bulín [-] , O. Berbr [-] , D. Sládek [-] , M. Řenč [-] , O. Hurt [-] (83. D. Běláč [-] ) , T. Kříž [-] , M. Kůsa [-] , J. Vlk [-]

ŽK: 34. V. Gontkovič - 71. D. Sládek .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - SLADKÝ Stanislav, ŠKARDA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů