Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2023 18:00

1.kolo, Plzeňský | Baráž , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany otočily domácí zápas s Holýšovem, Šperl viděl červenou kartu


1

Holýšov cestoval do Chlumčan s cílem uhrát co možma nejlepší výsledek do odvety. Herni projev byl ale velmi špatný a v Holýšově mohou být rádi, ze v neděli budou dotahovat jen jednobrankové manko. Navíc bez jednoho z klíčových hráčů - Václava Šperla - který se nechal v posledních minutách vyloučit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra v prvním poločase jakoby odrážela důležitost zápasu. Chlumčany, vědomi si výhody domácího prostředí se snažily tvořit hru, ale hosté z Holýšova je do žádných větších šancí nepouštěli. Přes optickou převahu to byl ale právě Holýšov, kdo se ujal vedení. V 17. minutě napřáhl z velké dálky Černohorský, jehož střela po chybě Lösche skončila až v síti. To bylo ale jediné, co by mohlo vyrušit přítomné diváky z klidu.

 

Z kraje druhého poločasu domácí vystupňovali tempo a hosté na to nedokázali zareagovat. Ve 47. minutě propadl centr na zadní tyč, kde se do míče opřel Vojáček a Zach, podobně jako v první půli jeho kolega na druhé straně, neměl čisté svědomí. Po srovnání pokračovali v aktivitě domácí. V 55. minutě hlavičkoval na přední tyči opět Vojáček, ale jeho mírně ztečovaný pokus na zadní tyč se do branky nevešel. Moc ho to ale mrzet nemuselo. O dvě minuty později se k němu dostal znovu centr z pravé strany od Potočníka, který Vojáček poslal z halfvoleje za Zachova záda. V 64. minutě se domácí fanoušci málem radovali potřetí. Střela z pravé strany ale skončila vedle pravé tyče. Už se zdálo, že utkání skončí bez jakéhokoliv dalšího vzruchu. Ten ovšem nakonec obstaral moment ze závěru utkání, který může být pro dvojzápas klíčový. V nastavení už se viděl sám před brankářem po přihrávce do vápna Šperl. Ten byl ale mírně zatažen a tak upadl. Rozhodčí ale pískat odmítl, ba naopak Šperlovi udělil žlutou kartu. Ta pro něj už po došlápnutí brankáře domácích z první půle byla druhá, a tak následovala karta červená. To nesl hostující útočník nelibě a na adresu rozhodčího dle zápisu pronesl peprné výrazy s následnou výzvou k souboji. Co naplat, že většina z aktérů ani netušila, že asistent signalizoval ofsajdové postavení a vše bylo tak trochu navíc. Šperla se tak odveta nejspíše týkat nebude a Holýšov čeká doma proti dnes dobře hrajícím Chlumčanům těžká práce.



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek, hráč: V zápase jsme byli lepším týmem, převážně jsme drželi míč na našich kopačkách…Inkasovali jsme sice smolně na 0:1, ale dokázali jsme výsledek otočit v druhém poločase. Byla to parádní týmová výhra!

FK Holýšov
Miroslav Zach, brankář: Zasloužená výhra domácích. Víc k tomu asi nemám. S tímhle nemáme v kraji co dělat.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
P. Lösch [-] - P. Švec [-] (46. V. Smola [-] ) , P. Šimána [-] (88. R. Hýbner [-] ) , J. Potočník [-] , L. Tomášek ml. [-] , J. Hrdlička [-] , M. Vojáček [-] , M. Kulhánek [-] , D. Štolle [-] , J. Havlík [-] , L. Milota [-]

FK Holýšov
M. Zach [-] - J. Kadar [-] (54. Y. Levchenko [-] ) , R. Kraus [-] , T. Michálek [-] , V. Šperl [-] , M. Růžička [-] , M. Černohorský [-] , L. Prokop [-] , L. Hess [-] (76. A. Kozák [-] ) , T. Syrovátka [-] (90. L. Bozděch [-] ) , D. Zavadil [-]

ŽK: 36. M. Kulhánek , 46. J. Hrdlička - 35. V. Šperl , 82. M. Růžička , 89. M. Černohorský . ČK: 93. V. Šperl .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - ŘÍHA Zdeněk, KRŮS František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.