2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:00

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkov si odváží z Holasovic tři body


Branky


9

Slavkovští vyrazili do Holasovic s cílem protrhnou několikaletou zápornou bilanci na místním hřišti a odvézt si nějaké body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavkov si vybojoval náskok dvou branek

Slavkovští do vedení mohli jít v 35. vteřině, kdy se před domácím brankářem úplně sám zjevil hostující Ulrich, ale trefil pouze padajícího Mičudu do noh. Tlak Slavkova se postupně zvyšoval a v 25. minutě po krásné akci Žilky dostal míč za záda brankáře slavkovský Kunc - 0:1. O dvě minuty později si Žilka vybojoval zdánlivě ztracený balon, dostal míč pod sebe na nabíhajícího Marka, který střelu z hranice vápna umístil přesně k tyči - 0:2.

Holasovicím se nepodařilo vyrovnat ani po dvou vstřelených gólech

Druhý poločas začali lépe domácí a v 54. minutě po akci na levé straně Schreier naservíroval míč před prázdnou bránu a Kramný měl lehkou práci dostat míč za bezmocného Borče - 1:2. Domácí tlak začal sílit a největší šance postupně pálil hlavně bývalý hráč Slavkova, Machel. V největší šanci ho tváří v tvář vychytal výborně Borč. V 63. minutě ale domácí naděje utnul krásnou ránou ze střední vzdálenosti hostující Štýbar, který Mičudovi nedal šanci - 1:3. V 88. minutě domácí ještě dokázali snížil, kdy Borče propálil dobře hrající Schreier - 2:3. Zápas dvou rozdílných poločasů dopadl lépe pro Slavkov, který si po letech konečně odvezl z Holasovic všechny tři body.



Sestavy


TJ Sokol Holasovice
M. Mičuda [-] - M. Krištof [-] , A. Schreier [-] , J. Machel [-] , K. Kramný [-] , J. Fojtík [-] , J. Kramný [-] , L. Richter [-] , J. Dehner [-] , A. Dehner [-] , M. Dehner [-]

TJ Sokol Slavkov B
D. Borč [-] - D. Slavík [-] , B. Malček [-] , D. Cahel [-] , D. Kubala [-] - L. Kunc [-] , A. Žilka [-] , F. Štýbar [-] , T. Marek [-] - A. Najser [-] , L. Ulrich [-]

ŽK: 58. A. Najser .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - DEHNER Filip (N), MATÝSEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Vojtěch Glos

Expert: Daniel Glos
Tip experta: remíza

Slavkov přiveze dobrou formu do Holasovic, ale bude to mít hodně těžké, remíza by zápasu slušela, Holasovice budou chtít oplatit minulou porážku na hřišti soupeře, takže svou kůži nedají zadarmo.