2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkov doma pouze remizoval s Brumovicemi


Branky


7

Souboj tradičních rivalů by se dal nazvat festivalem zahozených šanci ze strany Slavkova

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brumovice vyhrály první poločas proti Slavkovu

Domácí začali dobře a po akci Gavendy se do zakončení dostal Marek - 1:0. Poté měl Slavkov desetiminutovku, kdyby vedli už o tři góly, nikdo by nemohl nic říct. Zuby si na hostujícím brankáři vylámali Marek, Štýbar i Žilka. Po nedůraznosti domácí obrany se míč dostal ke Králi, který nadvakrát dostal míč za bezmocného Borče - 1:1. Domácí se prezentovali kombinačním fotbalem, kdežto hosté bez Vaňka vsázeli na protiútoky a jeden ukázkový předvedli ve 44. minutě, kdy po ose Mróz - Král - Vavrečka ten poslední krásně zakončil a poslal hosty do vedení - 1:2.

Slavkov dokázal vstřelit pouze jednu branku do konce zápasu

Druhý poločas pokračoval ve stejném tempu a domácí naráželi na výborný zápas chytajícího Matějčeka. Hosté se dostali do největší šance po chybě Slavíka, po jehož špatné malé domů šel na Borče absolutně sám Král, ale Borč ho tváří v tvář vychytal. Totéž se stalo na druhé straně, kdy hostující obraně utekl Žilka, ale Matějček dokázal vytěsnit na roh. Po závěrečném tlaku domácích se dostal ve vápně k míči po zranění se vracející kanonýr Štýbar a rozhodl o dělbě bodů v divácky atraktivním zápase - 2:2.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov B
D. Borč [-] - D. Pavelek [-] , T. Rubý [-] , R. Klement [-] , B. Malček [-] , D. Slavík [-] - A. Žilka [-] , F. Štýbar [-] , M. Kostera [-] , L. Soška [-] - M. Gavenda [-]

TJ Slezská Hořina Brumovice
M. Matějček [-] - A. Král [-] , D. Plačko [-] , M. Schreier [-] , M. Mróz [-] , J. Vavrečka [-] , J. Silber [-] , J. Tomášek [-] , L. Blažek [-] , J. Valošek [-] , P. Sekanina [-]

ŽK: 30. F. Štýbar - 40. D. Plačko , 49. D. Silber , 68. J. Valošek , 71. P. Sekanina , 73. K. Stuchlík , 82. L. Blažek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Vojtěch Glos

Expert: Matěj Židek
Tip experta: výhra domácích

Slavkov vyválčí tři body.

Tip: výhra domácích