Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holasovice zničily Radkov


Branky


6

Jednoznačná záležitost - tak vypadal nedělní fotbal v Holasovicich. Hrálo se pouze na jednu bránu. Domácí diváci se fotbalem bavili, užili si krásné nedělní odpoledne.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

5 branek Holasovic již v prvním poločase

Domaci udeřili už v 7. minutě, kdy skóroval domácí kanonýr Jakub Machel. V posledních 20. minutách domácí přidali 4 branky. Nejprve Richter, potom se 2x prosadil matador Kamil Kramný a nakonec jeho mladý jmenovec Kuba. Poločas 5:0. Trenér následně vystřídal 3 hráče ať každý dostane prostor.

Holasovice zvýšili svůj náskok

Hráči kteří dostali šanci se chtěli taky ukázat. Střídající novic v týmu Holasovic Libor Roncka zahrával roh v 50. minutě, na který si naskočil domácí kapitán Jiří Dehner a dal gól na 6:0. O chvíli později se po bratrské asistenci dočkal taky David Dehner. Na 8:0 doklepaval do sítě míč Libor Roncka, dal tak první mistrovský gól v novém působišti. Poté podruhé skóroval Kuba Machel. Na 10:0 zvyšoval krásnou střelou přes gólmana levou nohou třetí dvougólovy střelec David Dehner. Ten ještě o chvíli později vyzval přihrávkou ke skórování Adama Dehnera, který upravil na konečných 11:0.



Sestavy


TJ Sokol Holasovice
M. Mičuda [-] - L. Richter [-] , D. Dehner [-] , K. Kramný [-] , J. Fojtík [-] , J. Kramný [-] , M. Krištof [-] , J. Machel [-] , J. Dehner [-] , A. Dehner [-] , M. Dehner [-]

TJ SPS Radkov
K. Košický [-] - P. Machala [-] , M. Baláž [-] , M. Michálek [-] , J. Král [-] , J. Bikár [-] , T. Tyč [-] , P. Pohlodko [-] , A. Horváth [-] , D. Fišer [-] , L. Čapec [-]

Počet diváků: 98. Rozhodčí: ADAMČÍK Petr - DEHNER Filip (N), MATÝSEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vojtěch Glos

Expert:
Tip experta: výhra domácích

Holasovice hosty nepustí k nějakým velkým šancím.

Tip: výhra domácích