0:6
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otice si poradily s Vávrovicema


Branky


9. T. Rezner , 15. L. Otýpka (p.) , 32. L. Otýpka , 49. M. Byrtus , 51. D. Kosmál , 59. D. Kosmál
6
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otice měly navrch od prvního poločasu

Začátek utkání probíhal celkem v bojovném duchu, oba týmy se snažily probojovat k brance. V 8. minutě se domácí obranou prodíral Tománek, ale narazil do domácího stopera Reparského, kterého ještě fauloval a rozhodčí ukázal Tománkovi žlutou kartu. V 9. minutě byl faulován Otýpka, tak byla Oticím nabídnuta příležitost přímeho kopu, kterého se chopil Rezner a s přispěním pravé týče balon doletěl za záda domácího golmána 0:1. V 15. minutě domácí obrana zachybovala a zfaulovala Otýpku v penaltovém území a rozhodčí odpískal penaltu pro Otice a postavil se k ní faulovaný Otýpka, který s přehledem proměnil 0:2. V 17. minutě Kober odebral míč Hanelovi, ale rozhodčí pískl přísný faul a ukázal Koberovi žlutou kartu. Domácím vyšel nacvičený signál rychlou nahrávku před branku ovšem nikdo nedostal mezi 3 tyče. Ve 25. minutě vyslal Kosmál Tománka, který ovšem nedokazal trefit zařízení ani na druhé straně střela Kleina se nevešla mezi 3 tyče. Ve 32. minutě Otýpka poslal křižný centr na volné Horného, který poslal míč do šestnáctky, kde nikým nehlídaný Otýpka poslal míč hlavou do brány 0:3.

 

Hostující si vedení zkušeně pohlídali

Druhý poločas Otice prakticky diktovaly většinu druhého poločasu. Hned ze startu poločasu měl šanci Kosmál, ale promáchl míč. Ve 49. minutě fauloval Moro a Otice kopaly přímy kop, Rezner dokázal najít Byrtuse, který dostal balon za záda brankáře Mičky 0:4. O 2 minuty později vystřelil Pristaš z dálky Mička dokázal míč vyrazit, ale jen k dobře postavenému Kosmálovi, který dorazil míč do prázdné brány 0:5. V 59. minutě vystřelil Brázdil, Mičkovi míč vypadl a Kosmál znovu dorazil balón do prázdné brany 0:6. Šanci měli i Vávrovice, ale s jednoduchou střelou si poradil střídající golman Černohorský. V 70. minutě si vzal míč Brázdil prošel obranou, ale nedokázal prostřelit brankáře Mičku z dorážky zkusil ještě Kosmál, ale jen trefil obranu Vávrovic. V 74. minutě se Uvírovi otevřel prostor zakončit do prázdné brány, ale Uvíra přestřelil domácí kasu. Poslední šanci hostů spálil Hanslík, kterému namazal balon Tománek, ale Hanslík vystřelil slabou střelu, ještě k tomu přímo do domácího golmana.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice B
M. Mička [-] - J. Moro [-] , J. Klement [-] , L. Foltýn [-] , P. Šimeček [-] , J. Schreiber [-] , D. Brigula [-] , M. Schlehofer [-] , R. Bartusek [-] , R. Schreiber [-] , M. Repaský [-]

TJ Otice
K. Weiss [-] - D. Horný [-] , F. Tománek [-] , M. Uvíra [-] , D. Kosmál [-] , O. Kurka [-] , D. Luzar [-] , V. Kober [-] , T. Rezner [-] , M. Byrtus [-] , O. Holčapek [-]

ŽK: 8. F. Tománek , 17. V. Kober .
Počet diváků: 51. Rozhodčí: RÁCZ Martin - OTIPKA Jakub (N), GRYGAR Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Vojtěch Glos

Expert:
Tip experta: výhra hostů

Gólman domácích Miloš Mička se v brance hodně zapotí.

Tip: výhra hostů