Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holasovice si poradily s Větřkovicemi


Branky


4

Holasovice nasázely devět branek Větřkovicím. Pyšnit se může hráč Holasovic Jakub Kramný, který skóroval dva góly a na dalších pět přihrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase Holasovice vstřelily šest branek

První gól padl po akci zleva, kdy utekl po lajně záložník Aleš Schreier, nacentroval před bránu na osamoceného Jakuba Kramného který byl sám proti gólmanovi, ale překonal ho až druhou střelou z dorážky, poté co první střelu mu brankář bravurně vychytal. O pár minut později totožná akce z druhé strany, jen aktéří se prohodili. Následně znovu utekl Jakub Kramný po lajně a předložil před bránu míč na kopačky Lukáše Richtera, který zvyšoval na 3:0. Akce a branky v prvním poločase byly jako přes kopírák. Vždy centroval z levé strany Aleš Schreier nebo z pravé strany Jakub Kramný, skoro vždy to někdo gólově zakončil.

 

Holasovice přidaly další tři branky

V druhém poločase tempo chvilkama opadlo a utkání už se jen dohrávalo. Domácí chtěli přidat další góly a to se jim taky ještě 3x povedlo, ovšem gólů mohlo být mnohem víc. Hosté působili zcela odevzdaným dojmem a domácí měli několik šancí, které zbrkle zahodili nebo je dobře vychytal brankář hostů.



Sestavy


TJ Sokol Holasovice
M. Mičuda [-] - J. Dehner [-] , D. Dehner [-] , M. Dehner [-] , M. Krištof [-] , A. Schreier [-] , J. Machel [-] , L. Richter [-] , A. Mosler [-] , V. Bordovský [-] , A. Dehner [-]

TJ DUBINA Větřkovice
P. Kukol [-] - T. Groda [-] , J. Hopp [-] , M. Houfek [-] , L. Fojtík [-] , L. Chlebík [-] , P. Lichovník [-] , D. Rychter [-] , R. Lichovník [-] , R. Ferenc [-] , J. Beinhauer [-]

ŽK: 26. L. Richter , 55. J. Dehner - 68. L. Chlebík .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: ŠAFAŘÍK Pavel - DEHNER Filip (N), MIČKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Vojtěch Glos

Expert: Jan Hanslík
Tip experta: remíza

Oba týmy předvedou skvělý výkon, ale zápas neurčí vítěze.

Tip: výhra hostů