2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otice doma opět vyhrály, tentokrát proti Slavkovu


Branky


4

Otice doma smázly Slavkov a jsou na třetím místě tabulky. Na vedoucí Štáblovice jim schází pouhé tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase nikdo nedokázal prostřelit brankáře

Prvních 20 minut, žádné vyložené šance, ale dá se říct, že Slavkov víc tlačil na pilu, měl větší držení míče, Otice neuměly zkonstruovat žádnou pořádnou kombinaci. Dalších 20 minut Slavkov pokračoval, měli už i nějaké šance, ale neproměnili je. Otice měli jednu gólovku, ale netrefily zařízení.

 

Druhý poločas nám přinesl 2 branky domácího týmu

Ze začátku druhého poločasu měly oba týmy nějaké šance, ale skončily buď mimo bránu nebo chycené brankářem. V 62. minutě vstřelil vedoucí branku David Kosmál, centr přiletěl do vápna a hlavou se trefil z relativně velké dálky k tyči. 1-0. Pak už do konce zápasu měli navrch domácí. Otice měly 2 tutové šance, ale neproměnily je, jednu měl i Slavkov, ale brankáč Otic ji krásným zákrokem vychytal. V 80. minutě nastoupila nová posila Otic, bývalý prvoligový hráč slovenské ligy a bylo vidět, že to má v sobě, tlak Otic se ještě zvětšil. V 90 minutě unikl Martin Uvíra obráncům Slavkova a hostující obránce byl donucen faulovat. Červená karta pro slavkov těsně před pokutovým územím. Gól nepadl. V 93. minutě Smija zasekl míč přihrál na druhou stranu hřiště, Pavlovi Devátému a ten dotlačil míč do soupeřovi branky. Debutový gól Pavla Devátého.



Sestavy


TJ Otice
K. Weiss [-] - L. Otýpka [-] , M. Uvíra [-] , D. Kosmál [-] , O. Kurka [-] , J. Pristaš [-] , D. Luzar [-] , T. Rezner [-] , D. Horný [-] , D. Gorčica [-] , M. Byrtus [-]

TJ Sokol Slavkov B
D. Borč [-] - B. Malček [-] , R. Klement [-] , R. Muroň [-] , T. Marek [-] , D. Slavík [-] - A. Najser [-] , P. Rohovský [-] , F. Štýbar [-] , D. Pavelek [-] - N. Štýbar [-]

ŽK: 72. D. Horný , 92. M. Smija - 27. A. Najser . ČK: 90. D. Pavelek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - GRYGAR Lukáš (N), HOLČAPEK Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Vojtěch Glos

Expert: David Peršín
Tip experta: výhra hostů

Usoudil jsem podle minulého zápasu Slavkova.

Tip: výhra domácích