1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Radkově se týmy rozešly nerozhodně


Branky


5

Zajímavý zápas přinesl pouze remízu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I když Radkov byl lepším týmem, góly to nepřineslo, ba právě naopak...

Hned od prvních minut bylo znát, že Radkov má převahu a Deštné bylo připraveno bránit a čekat na brejkové situace. Radkov měl několik šancí a tutových akcí, ale žadnou nebyl schopen využít. Na konci poločasu, ve 41. minutě došlo k centru od stopera Deštné, kdy se míč odrazil nešťastně o zem, přeskočil útočníka Deštné a také stopera Radkova, ale druhý útočník Deštné Radek Tesař čekal na svou sitauaci a dostal se do samostatného nájezdu proti golmánovi Radkova a krásným lobem ho překonal. Po brance nastala situace a hádka zda se nejednalo o ofsajd, protože pomezní zvedl praporek nad hlavu, ale hlavní rozhodčí měl jiný názor, gól byl uznán.  

Konečně se štěstíčko usmálo také na Radkov

V druhém poločase Radkov nepustil Deštnou téměr vůbec na svou polovinu a obstřeloval celou dobu branku Deštné, ale stále nebyli schopní vstřelit gól. Někde okolo 55. minuty prověřil útočník Deštné, brankaře Radkova střelou skoro z poloviny hřiště, ale díky velkému štěstí skončil balón pouze na břevnu. V 63. minutě po několika šancích došlo k několika zablokovaným střelám a konečně se usmáo štěstí na hráče Radkova a hráč Adam Pěgřím dorazil balon do prázdné brány a srovnal skóre na 1:1.



Sestavy


TJ SPS Radkov
K. Košický [-] - T. Tyč [-] , O. Sinchenko [-] , P. Pohlodko [-] , T. Masnica [-] , K. Kudelka [-] , A. Horváth [-] , D. Fišer [-] , L. Čapec [-] , D. Bednarský [-] , M. Baláž [-]

TJ Sokol Deštné
P. David [-] - Z. Pekárek [-] , A. Raus [-] , R. Tesař [-] , A. Gábor [-] , O. Šimon [-] , T. Liška [-] , O. Dorociak [-] , D. Gilík [-] , D. Šenk [-] , F. Trlica [-]

ŽK: 51. O. Pospěch .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Vojtěch Glos

Expert: Daniel Omámik
Tip experta: výhra domácích

Hosté dlouhodobě nesbírají body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích