0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

5.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrášťany v penaltách opět šťastnějším týmem


Branky


0

I když měla Čistá územní převahu v sobotním zápase proti týmu Chrášťan, gólu ze hry se diváci nedočkali. Rozvlněná síť byla vidět až při kopání penalt, což není pro Chrášťany nic nového a v této disciplíně kralují.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Od začátku zápasu se hrálo na jednu bránu a to hostů. Hned ze začátku byly 3 slibné akce, bohužel koncem neskončily. I nadále čistá soupeře tlačila do vápna. V cca 30 min Roman Votroubek neproměnil gólovou šanci z cca 10 metrů. Neujal se ani přímí kop J. Votroubka, který skončil na tyči branky. Hosté se za poločas dostaly na polovinu Čisté párkrát, zahrávali asi 2 rohy, jinak bez ohrožení branky Čisté. Druhý poločas byl úplně stejný. Tlak domácích, bez schopnosti vstřelit branku. Další tresný kop z cca 25 metrů, který zahrával P. Kašpar skončil opět na tyči. Největší šancí hostů byl samostatný únik Šutery, který zakončení nezvládl a přestřelil. Pár střel z vápna šlo mimo, nebo je brankář vyrazil. To samé závary před brankou po zahrávání rohů. V závěru utkání měli větší šanci hosté, obrana Čisté ji však odvrátila. Následovaly penalty, kdy hned první za Čistou nedal Fidler a čtvrtou Kašpar a bylo rozhodnuto. Chrášťany vstřelily všechny 4.


Ohlasy k zápasu


TJ Čistá
Jiří Votroubek, hráč: Doma se nám z nějakého důvodu nedaří proměňovat své šance. Byť převahu si vytvořit umíme. Padnout dnes ze začátku gól, tak myslím, že by Chrášťany odjely s větším přídělem branek. Bohužel takto nám odvezly 2 body.




Sestavy


TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - P. Kos [-] , J. Votroubek [-] (70. D. Stárek [-] ) , M. Fidler [-] , P. Kašpar [-] - P. Bedenk [-] , J. Votroubek [-] , M. Plincner [-] , M. Kohout [-] - R. Votroubek [-] , P. Ouřada [-]

Slavoj Chrášťany
R. Čecho [-] - P. Procházka [-] , Z. Hubáček [-] , J. Šutera [-] , V. Čemez [-] - M. Prepletený [-] , R. Kozák [-] , L. Hanzl [-] , L. Rédl [-] - F. Lauber [-] (25. Z. Polívka [-] ) , T. Rédl [-]

ŽK: 58. Z. Hubáček , 62. J. Šutera .
Místo: TJ Čistá. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.