Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

6.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas Chrášťan nerozhodoval po dlouhé době penaltový rozstřel


Branky


21. J. Trkal , 28. J. Husák , 38. J. Husák , 54. L. Vajnar , 90. J. Husák - 15. D. Dvořák , 30. V. Erben , 39. F. Lauber
0

V nedělním odpoledni se Kroučovští střetli s týmem Chrášťan. Ačkoliv byla Kroučová v roli favorita, první poločas nabídl spoustu šancí, samotných gólů, ale hlavně výsledek 3:3. V druhém poločase už domácí hráli více ze zajištěné obrany. Tato taktika jim vyšla, a přidali další dva góly do branky hostů. Body tak zůstaly v Kroučové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy využily standardních situací

 

Od začátku se hrál fotbal spíše bez obran. Šance střídala šanci. Po dvaceti minutách se prvně prosadili hosté, když byl první po standardní situaci u odražené střely Daniel Dvořák – 0:1. Podobná situace se v 21. minutě stala na opačné straně, nejdříve skončila hlavička Jaroslava Škuthana na břevně, pohotový Jakub Trkal, však doráží do branky, a vyrovnává stav utkání – 1:1. Sedm minut stačilo Kroučové k vstřelení další branky, poté co přišel přesný centr ze strany hřiště na Jana Husáka a ten hlavou přidává další gól na stranu domácích – 2:1. Ve 30. minutě byla k vidění pohledná akce hostů ,na jějímž konci vyrovnává, přízemní střelou, Václav Erban – 2:2. Ve 38. minutě se po střele Jana Husáka mohli domácí diváci radovat znovu, kdy se jeho střela se od tyče, odrazila přímo do branky. Domácí si však vedení 3:2 dlouho neužili. Minutu poté vyrovnává,šťastným gólem chrášťanský stoper, když se k němu dostal přetažený centr, a on téměř z nulového úhlu hlavou překonal domácího gólmana Jiřího Tomeše.

 

Chrášťany se prosadit už nedokázaly

 

Do druhého poločasu vstoupily oba týmy se snahou zlepšit svou práci v obranné čisnosti. Lépe se to dařilo domácím, a ti tak nenechávali soupeři tolik prostoru. Po necelých deseti minutách se ke střele dostal Jan Husák. Tomu ale střela nesedla ideálně, balón se odrazil k Luboši Vajnarovi, který se v dorážce nemýlí – 4:3. Poté domácí ubrali trochu ze své aktivity a spíše vyčkávali s čím přijde soupeř, který se stále snažil o vyrovnání. V závěru zápasu už Chrášťanským nezbývalo nic než zariskovat, toho ale využili domácí. Jakub Trkal vyslal, po rychlém přečíslení, Jana Husáka. Ten uzavírá svůj hattrick v zápase, a přesnou střelou na zadní tyč upravuje výsledek na konečných 5:3.

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Kroučová
Jan Husák, hráč: Z mého pohledu jsme zaslouženě vyhráli. Vstřelili jsme 5 branek a spoustu šancí jsme ještě neproměnili.




Sestavy


Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - P. Mindžak [-] , L. Vajnar [-] , T. Bohatý [-] (62. A. Mildorf [-] ) , J. Škuthan [-] - J. Škuthan [-] (46. M. Kiss [-] ) , J. Kováčik [-] (71. J. Mayrich [-] ) , V. Hansl [-] (46. J. Rais [-] ) , J. Vančura [-] - J. Husák [-] , J. Trkal [-]

Slavoj Chrášťany
R. Čecho [-] - J. Šutera [-] , Z. Hubáček [-] , L. Rédl [-] , M. Prepletený [-] - Z. Polívka [-] (75. M. Neubauer [-] ) , F. Lauber [-] , T. Rédl [-] , R. Kozák [-] - V. Erben [-] , D. Dvořák [-]

ŽK: 61. J. Trkal - 58. M. Prepletený .
Místo: TJ Sokol Kroučová. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Beran Jan - Škuthan Tomáš, Procházka Pavel (oba laici).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.