Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 15:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pernarec doma rozstřílel Blatnice 11 brankami


6

Pernarec doma přivítal hosty z Blatnic. Od začátku měli zápas pod svojí kontrolou domácí a nakonec z toho byla doslova demolice 11:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

7:0 už po poločase

Utkání začalo velkým náporem domácích, kteří si od prvních minut vytvářeli dobré příležitosti. Bylo jen otázkou času kdy nějakou šanci promění. Když se v 10. minutě trefil František Košan ml., bylo všem jasné, že u jednoho gólu to nezůstane. Domácí hráči soupeře k ničemu nepustili a skóre do poločasu postupně navyšovali, v 17. minutě František Košan ml., ve 23. minutě Jiří Navrátil, ve 27. minutě Daniel Brácha, ve 30. minutě František Košan ml., ve 32. a 44. minutě  Daniel Brácha.

Další čtyři branky domácích

Druhý poločas se hrál podle stejných not jako první, hosté se k ničemu nedostali. Domácí brankář Míkovec byl téměř zápas bez práce. A tak domácí přidávali po pěkných akcích další branky. Ve 49., v 55. a v 60. minutě se trefil Jiří Navrátil. Brankový účet utkání uzavřel v 62. minutě Daniel Brácha.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pernarec
Miroslav Horký: Zápas byl od začátku v naší režii, soupeře jsme k ničemu téměř celý zápas nepustili.




Sestavy


TJ Sokol Pernarec
J. Míkovec [-] - M. Cihelka [-] , T. Doležal [-] , F. Košan [-] , V. Troch [-] - J. Hrubý [-] , M. Tyr [-] , D. Brácha [-] - F. Košan [-] , J. Navrátil [-] - M. Šmídmajer [-] (46. O. Zouna [-] )

TJ Slovan Blatnice B
M. Šejba [-] - M. König [-] , P. Maresch [-] , J. Štorc [-] , V. Kafka [-] - P. Liškutín [-] , J. Pechler [-] , V. Vlasák [-] , J. Perger [-] - P. Landau [-] , J. Fišer [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: BOHUN Josef - PACÁK Josef (N), LANDAU František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích