5:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezvěrov nadělil ,,bůra" Mladoticím


Branky


48. F. Burda , 61. T. Rešl , 67. F. Burda , 86. P. Kasal , 90. P. Kasal
9

Bezvěrov doma přivítal hosty z Mladotic. Tabulkově na tom byly lépe právě Mladotice. Ve fotbale ale často papírové předpoklady neznamenají nic a Bezvěrov utkání vyhrál v poměru 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

První poločas začal v režii domácích, kdy se snažili tlačit do šancí a také jich spousty spálili. Hned ve třetí minutě střílel Adamický, ale pouze vedle brány, pak kolem 10. minuty zahrával standartní situaci Tomáš Petrů, kdy skvěle hostující gólman Matěj Sebránek vyrazil na roh. Adamický zahrával roh, který hlavou do prostřed brány hlavičkoval Moravec a takhle skončilo x dalších šancí. Hosté vystřelili na bránu v prvním poločase jednou a tak se šlo do Kabin za stavu 0:0.

Pět branek domácích

Po poločase byli domácí stále lepší a tak se ujala hned první šance, když Moravec poslal nádherný dlouhý balón na Filipa Burdu, který na 2x prostřelil gólmana a bylo to 1:0. Domácí stále tlačili a snažili se zakončit, ale bohužel jim to nešlo. Až do 61. minuty kdy Adamický zahrával roh, který hostující obrana vyrazila až k Tomáši Rešlovi, který nedal gólmanovi nedal šanci a bylo to 2:0. Za dalších 6 minut domácí kombinovali na vlastní polovině s brankářem, který nakopl balón na Moravce a ten krásnou uličkou našel Filipa Burdu a bylo to 3:0. Pak hosté zahrozili, ale Kanát jejich šance pochytal.V 86. minutě Popiuc se od vlastní brány prokličkoval až za půlku, kde předložil balón Charvátovi, který našel ještě v lepší pozici Petra Kasala a ten prostřelil gólmana bylo to 4:0.. Za 4 minuty se Kasal  zmocnil balónu a vymetl z vápna krásně levý roh branky a stanovil skóre na 5:0.



Sestavy


TJ Sázavan Bezvěrov
R. Kanát [-] - T. Petrů [-] (61. P. Kasal [-] ) , I. Popiuc [-] , T. Rešl [-] , R. Vodrlint [-] , J. Petrů [-] , O. Matoušek [-] , T. Moravec [-] (69. J. Charvát [-] ) , T. Adamický [-] (74. P. Koncicky [-] ) , F. Burda [-] , G. Hauca [-] (61. D. Loge [-] )

TJ Sokol Mladotice B
M. Sebránek [-] - T. Krofta [-] , F. Šimera [-] (46. J. Sebránek [-] ) , T. Taut [-] , R. Kučera [-] , T. Kučera [-] (46. M. Worzischek [-] ) , V. Janeček [-] - V. Soukup [-] , P. Havlík [-] - O. Berka [-] , M. Soukup [-]

ŽK: 85. I. Popiuc .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: FILIP Petr - RADA Jaroslav (N), CHURAVÝ Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Klečka

Expert: Radislav Kanát
Tip experta: výhra domácích

Bezvěrov bude chtít zabrat doma před vlastníma fanouškama, ale bude to hodně těžký souboj.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů