1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezvěrov rozhodl až v osmdesáté minutě


Branky


6

Bezvěrov doma přivítal Kožlany. Tabulkově na tom byli lépe hosté z Kožlan. Ve prospěch domácích hrál ale fakt, že se Kožlanům moc venku nedaří a navíc se potýkali se spoustou absencí. Zápas ovlivnila hodně červená karta a nakonec skončil za stavu 1:0 pro domácí.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Hosté napočítali před zápasem 10 absencí. To bylo vidět hlavně ze začátku utkání. Ve 24. minutě se domácí dostali do první velké šance, kdy po přímém kopu a zablokování hostující zdí, skončil následující pokus na tyči. Hosté si na svojí první příležitost museli počkat až do 29. minuty, kdy Jan Kotěšovec vyslal kolmicí za obranu Václava Horu, jeho pokus ale skvělým zákrokem zneškodnil domácí brankář Radislav Kanát. Před přestávkou už nám jen trochu vzplanuly emoce, rozhodčí byl ale klidný a zatím nijak netrestal.

 

Rozhodnutí v závěru

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté, postupem času se dostávali více do hry. V 51. minutě se dostal do velké šance hostující René Sorokáč, nabídnutou příležitostí ale pohrdl a poslal míč jen brankáři do náruče. V 60. minutě ale přišel důležitý moment utkání. Po dvou zákrocích domácích bouchly saze hostujícímu Václavu Horovi a vykoledoval si vyloučení. Domácí si po tomto vytvořili převahu, které využili v 80. minutě. Centrovaný balón dokázal hostující brankář jen vyrazit a domácí Jaroslav Prchal už dokázal doklepnout míč do sítě. Hosté mohli i v deseti lidech ale ještě vyrovnat, bohužel pro ně ale v posledních minutách poslal Luboš Tupý jen těsně vedle branky. Zápas nám tedy skončil za stavu 1:0.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Olympie Kožlany
Jiří Švamberg: Sestavu teď každý zápas lepíme, jak to jde, dnes nám chybělo hned 10 hráčů. Byla vidět nesehranost, soupeř byl lepší v kombinaci, ale i my jsme měli své šance. Bohužel zápas ovlivnilo vyloučení našeho kapitána, který ale nepředvedl nic horšího, než co procházelo domácím celou první půli. Remízový zápas pak rozhodla jediná úspěšná akce.



Sestavy


TJ Sázavan Bezvěrov
R. Kanát [-] - T. Moravec [-] , J. Petrů [-] , I. Popiuc [-] , G. Hauca [-] , O. Matoušek [-] , R. Vodrlint [-] , F. Burda [-] , T. Rešl [-] , T. Petrů [-] , J. Prchal [-]

TJ Olympie Kožlany
J. Švamberg [-] - J. Vlček [-] , S. Zelenskyi [-] , L. Tupý [-] , R. Vališ [-] - R. Sorokáč [-] (70. P. Fiala [-] ) , J. Kotěšovec [-] , L. Štrunc [-] , V. Kratochvíl [-] - M. Souček [-] , V. Hora [-]

ŽK: 43. T. Moravec - 60. V. Hora .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: BOHUN Josef - RADA Jaroslav (N), FRANK Lubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra hostů