1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 15:00

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pňovany doma uhájily těsné vítězství nad Kožlany


Branky


8

Pňovany doma hostily Kožlany. Kožlany měli před tímto zápasem náskok pěti bodů a tak byli mírným favoritem. To se ale nepotvrdilo a Pňovany vítězí tím nejtěsnějším rozdílem a to 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka zápasu

V prvním poločase měli více šancí domácí a to především díky množství přímých kopů, které zahrávali. Hostující ofenzivní akce řídil především kapitán Václav Hora. Hosté si vytvořili také několik příležitostí, ale nedokázali je proměnit. Domácí dokázali ve 40. minutě proměnit rychlý protiútok, na jejímž konci byl Petr Loukota. Do kabin se šlo tedy ta stavu 1:0.

 

Červená karta pro hosty

V druhém poločase jsme viděli pouze červenou kartu pro Pavla Čížka, bohužel už nikdo nepřidal další branku a tak nám zápas skončil za stavu 1:0.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Olympie Kožlany
Jiří Švamberg: Ve zdecimované sestavě se třemi 15letými kluky jsme byli horší, vynikal pouze kapitán Hora. Ale i když jsme dohrávali v oslabení a několik hráčů i se sebezapřením, zůstávali jsme až do konce ve hře o body, které však nakonec zůstaly v Pňovanech. Rozhodčí Kříž pak byl kapitola sama pro sebe.



Sestavy


TJ Sokol Pňovany
L. Fiala [-] - P. Král [-] , K. Švarc [-] , Z. Zdvihal [-] , O. Svítil [-] (70. J. Pokorný [-] ) , P. Loukota [-] , V. Dražský [-] , M. Škola [-] , J. Kafka [-] , M. Čech [-] , V. Albl [-]

TJ Olympie Kožlany
J. Švamberg [-] - J. Pova [-] , J. Švamberg [-] , V. Kratochvíl [-] , P. Čížek [-] - M. Souček [-] , V. Hora [-] , R. Sorokáč [-] - P. Fiala [-] , M. Dzuba [-] , Q. Pham [-] (78. O. Mudra [-] )

ŽK: 54. P. Král , 62. O. Svítil , 72. Z. Zdvihal , 74. J. Pokorný - 15. J. Švamberg , 15. P. Čížek , 35. P. Fiala , 75. J. Pova , 80. V. Kratochvíl , 85. J. Švamberg . ČK: 60. P. Čížek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KŘÍŽ Petr - ALBL Václav (N), FRANK Lubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Klečka

Expert: Jiří Švamberg
Tip experta: výhra hostů

Sice nás čeká těžký zápas na nepříjemném hřišti, kde budeme rádi za každý bod, ale kdybych tipoval jinak, asi by mě v klubu sežrali ;-)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra hostů

Bojovnost domácích a jejich modrá sjezdovka budou tvrdý oříšek pro fotbalovější Kožlany. Zápas může asi skončit jakkoliv, ale i tak tipuji výhru hostů, i když lehké to mít nebudou.