2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýřany doma remizovali s Dolní Bělou


Branky


4

Nýřany doma přivítaly hosty z Dolní Bělé. Oba týmy před zápasem dělila pouze jedna příčka a dva body, očekávalo se tedy velmi vyrovnané utkání. To se nakonec také potvrdilo a oba týmy se nám rozešly smířlivě za stavu 2:2.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 5. minutě stav 1:1

Zápas nám začal velmi zajímavě. Už ve třetí minutě dokázal dorazit míč do sítě Jan Cvachoušek. Hosté dokázali na obdrženou branku ale velmi dobře zareagovat a jen o necelé dvě minuty později dokázal hostující Daniel Popp přehodil domácího brankáře a vyrovnat tak stav utkání. V 22. minutě si ale vzali domácí vedení zpět na svou stranu. Zdeněk Kasl dokázal střelou na zadní tyč překonat gólmana hostů. Během první půle se už nic vážnějšího nestalo a do kabin se šlo tedy za stavu 2:1 pro domácí.

 

Vyrovnání hostů

Druhý poločas už byl spíše v režii hostů. Hned v 51. minutě dokázal Marek Polák vyrovnat střelou k tyči. Hosté si vypracovali i další tutovky, ty ale skvělými zákroky zneškodnil brankář domácích Václav Fait. Zbytek poločasu už nám ale branku nepřinesl a tak si oba týmy body rozdělili. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Nýřany B
Jaroslav Duspiva: Z výsledku jsem zklamaný, čekal jsem tři body. Chtěli jsme jim oplatit podzimní porážku, zvlášť když jsme hráli doma. Druhou půlku jsme odpadli především fyzicky, měli o mnohem mladší kádr než my. Na šance to bylo vyrovnané a ve finále jsme i za bod rádi.




Sestavy


TJ Nýřany B
V. Fait [-] - J. Adamovič [-] , Š. Talůžek [-] , R. Merhaut [-] (63. M. Kováč [-] ) , J. Rosol [-] - R. Stauber [-] (63. T. Zimmermann [-] ) , M. Greif [-] , J. Šindler [-] , Z. Kasl [-] (46. J. Rolník [-] ) - P. Šteffel [-] (52. O. Mahdal [-] ) , J. Cvachouček [-]

TJ Sokol Dolní Bělá B
D. Červený [-] - J. Pechát [-] (59. D. Müller [-] ) , D. Popp [-] (83. T. Soukup [-] ) , V. Gaier [-] (81. R. Pešek [-] ) , M. Polák [-] , P. Kaprál [-] , F. Hrubec [-] , D. Nový [-] , J. Kupka [-] , F. Láznička [-] , O. Sýba [-]

ŽK: 36. Š. Talůžek , 76. J. Adamovič , 89. J. Šindler - 72. P. Kaprál , 89. R. Pešek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MAREŠ Jan - DUSPIVA Petr (N), KOUDELA David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Klečka

Expert: Jiří Švamberg
Tip experta: výhra domácích

U těchto dvou týmů asi bude záležet, jak se jim zápas bude krýt s jejich A-týmy. Domácí prostředí ale bude hrát svou roli a Nýřany zvítězí.