Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

8.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sýkořice rozhodla střelami z poza vápna


Branky


0

Šanov doprování téměř od začátku sezóny řada zranění a tento zápas nebyl vyjímkou.

V sobotu přijeli na Sýkořici hráči hostů  jen v deseti hráčích.

Což už předem dávalo tušit, jak se bude zápas odvíjet.

Utkání odřídil sudí Jiří Strouhal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez gólu

Domácí útočili po celých 45 minut do plných, ale mnoho šancí si nevytvořili, a když už se do šance dostali, tak je zlikvidoval velmi dobrý brankář Luděk Sekera.

Jediné co zachraňovalo šanovskou obranu od náporu Sýkořice, byly ojedinělé úniky Michala Malíka, který byl ihned v obležení domácí obrany, dal tak alespon malý prostor k oddychu zbytku šanovskému týmu.

Kromě zranění Jiřího Círy, a faktu, že Šanov bude dohrávat celý druhý poločas v 9 -ti lidech, ten první nic herně zajímavého nepřinesl.

Poločas tedy skončil 0:0.

 

Zlepšení Sýkořice bylo po poločase znatelné

Ihned v úvodu utkání bylo znát zlepšení ze strany domácího celku.

Hráče i tak ale svazovala nerozita. Jediný kdo dokázal vzít zodpovědnost na sebe, byl nejlepší hráč zápasu David Peteřík, který se dobře pohyboval, chtěl pořád míč, točil hru zprava doleva, a měl velký vliv na hru.

Domácím se tak podařilo roztáhnout hru do stran, a rozhýbat obranu soupeře, a přišla okénka, dokterých domácí hráči vnikali. Kapitán Martin Hříbal se snažil prosadit střelou z vápna, jeho střela ale skončila hodně mimo ohrožení gólmana Sekyry.

V 54. minutě David Peteřík napřáhl z 22. metrů, a brankař hostů se stihl za balónem pouze ohlédnout 1:0.

V 61. minutě přenesli domácí hru z pravé na levou stranu, Petr Richter vnikl do vápna a prostřelil brankáře 2 : 0. Poté přišel roh a hlavička Mutinského znamenala zvýšení na 3 : 0.

Děvět minut před skončením základní hrací doby, po hezké individuální akci Martina Hříbala, který si navedl míč na hranici vápna, zakončil pěknou střelou a završil skóre zápasu 4:0. 

Zbylý čas se už zápas pouze dohrál.

 

V 9. kole se utká Sýkořice s týmem Řevničova na hřišti ve Mšeci (31.10.2015,14:00).

Šsnov bude hostit Sokol Pustověty v nedělním odpoledni (1.11.2015, 14:00).



Ohlasy k zápasu


Sokol Sýkořice
Petr Kovařík, trenér: Katastrofální první poločas, proti oslabenému soupeři. Bez pohybu, bez myšlenky, bez střelby ze střední vzdálenosti. Druhý poločas zlepšení, roztažení hry do šířky, a střelba přinesla body. Nejlepší hráč David Peteřík to vzal na sebe, hrál hodně s balónem, přenášel hru ze strany na stranu, a krásnou střelou dal hráčům klid. Poté už jsme hráli podle mne tak, jak se má proti oslabenému soupeři hrát.

TJ Šanov
Jan Šika, trenér: Dneska nás podržel náš gólman, zápas to byl nejen pro diváka šílený.



Sestavy


Sokol Sýkořice
P. Linc [-] - M. Šnobl [-] , L. Karas [-] , J. Šulc [-] , M. Linc [-] (46. J. Slabý [-] ) - Z. Klíč [-] (52. P. Richter [-] ) , J. Mutinský [-] , M. Vančura [-] (33. J. Lauber [-] ) , D. Peteřík [-] - K. Prach [-] , M. Hříbal [-]

TJ Šanov
L. Sekyra [-] - T. Cafourek [-] , V. Nobilis [-] , T. Volráb [-] , S. Hrubý [-] - M. Malík [-] , D. Kotek [-] , J. Cír [-] , O. Klouček [-] - J. Šika [-] , J. Hodík [-]

Místo: TJ Sokol Sýkořice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Strouhal Jiří - Krejčík Filip, Koc Jaroslav (oba laici).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.