4:2
(1:2)
24. L. Baloun (p.)
27. L. Baloun
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otočka Sulkova z 0:2 na 4:2


Branky


40. O. Mazur , 58. K. Batěk , 71. M. Straka , 79. L. Kur - 24. L. Baloun (p.) , 27. L. Baloun
14

Sulkov doma přivítal hosty z Dobříče. Díky postavení v tabulce byli favorizování právě domácí. Ze začátku to ale vypadalo, že si body odvezou hosté. Nakonec se ale domácím povedla otočka z 0:2 na 4:2 a připisují si tři body do tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů

Po celkem vyrovnaném úvodu, začali přebírat iniciativu hosté. Vytvořili si šance, ale domácí skvělými zákroky podržel gólman Pavel Vavřík. Domácí tým byl nepřesný v zakončení a tak první udeřili hosté, kdy po propadnutí na pravé straně dostal přihrávku do pokutového území jejich útočník, kterého fauloval domácí stoper a kopala se penalta, kterou proměnil hostující Lukáš Baloun ve 24. minutě. Za další 3 min hosté vedli už o dvě branky, když domácí brankář ideálně nedosáhl na střelu opět Lukáše Balouna a ta skončila v síti.  Ještě před poločasem se domácím podařilo snížit, kdy se ve skrumáži před brankou trefil Oleh Mazur. Do kabin se tedy šlo za stavu 1:2.

Dokončená otočka domácích

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí a hosty přehrávali. V 58. minutě se po akci z pravé strany, dostal ke střele Karel Batěk a krásnou střelou srovnal na 2:2. O vedoucí branku domácích se postaral Martin Straka a na konečných 4:2 zvyšoval Lukáš Kur. Hosté hrozili hlavně zásluhou dvou šikovných a rychlých útočníků, ale ty už si domácí obrana pohlídala.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Sulkov
Petr Hejzek: První poločas byl od nás hodně špatný. I když jsem kluky na některé věci upozorňoval, nepohlídali si to. Druhá půle už byla z naší strany lepší a soupeře jsme přehrávali. Jsem rád, že kluci zamakali a zápas otočili z 0:2 na 4:2.




Sestavy


TJ Sparta Sulkov
P. Vavřík [-] - A. Mašek [-] , O. Mazur [-] , J. Adam [-] , K. Batěk [-] (65. L. Kur [-] ) , M. Straka [-] , D. Mečl [-] (46. D. Králík [-] ) , L. Neubauer [-] (81. M. Gruber [-] ) , M. Janča [-] , M. Uzel [-] , E. Ramadan [-]

TJ Sokol Dobříč
L. Šimandl [-] - L. Baloun [-] , T. Běhounek [-] (19. D. Soukup [-] ) , D. Liška [-] (42. J. Beránek [-] ) , J. Kroft [-] , M. Chvosta [-] , J. Riedl [-] , Š. Levora [-] , T. Beránek [-] , L. Kříž [-] , J. Kusák [-]

ŽK: 45. E. Ramadan , 68. A. Mašek - 38. D. Liška , 44. J. Kusák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Orlík Vladimír - DUBSKÝ Jiří (N), LEVORA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Klečka

Expert: David Smolák
Tip experta: remíza

Dobříč se na jaře zvedla, myslím, že by remízu mohla uhrát

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů