2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sulkov vybojoval bod brankou v 92. minutě


Branky


69. L. Kur , 92. P. Hejzek - 68. J. Turjanica , 70. J. Volf
13

Na Sulkov zavítal Dolní Bělá. Tabulkově na tom je lépe domácí Sulkov, ale Dolní Bělá má na jaře skvělou formu. Nakonec si oba dva týmy připisují do tabulky po bodu díky remíze 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

První poločas s mírnou převahou hostů nabídl šance na obou stranách. Hosté se několikrát ocitli za nedůsledně bránící obranou hlavně po standartkách, ale šance nevyužili. Domácí se o zakončení připravovali svou zbrklostí a dalekonosné pokusy o přehození hostujícího brankáře Martinem Strakou jen o vlásek nevyšli. Poločas tedy 0:0.

Vyrovnání v 92. minutě

Do druhé půle vstoupili lépe domácí, ale paradoxně vedoucí branku vstřelili hosté, když útočící hráč Jakub Turjanica přešel snadno přes obránce, prošel nikým neatakován až do vápna a prostřelil gólmana. Ihned po rozehrání a následném trestném kopu domácí vyrovnali Lukášem Kurem. Remízový stav dlouho nevydržel a také ihned po rozehrání dali vedoucí branku hosté, konkrítně Jan Volf. Domácí pak hosty sevřeli, šance střídala šanci, ale hosty držel skvělými zákroky gólman Jiří Polívka. Když už se zdálo, že domácí opět ztratí body, dostal se ke střele střídající trenér Petr Hejzek a křižnou střelou vymetl s přispěním tyče horní roh branky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Sulkov
Petr Hejzek: Dobře hrající Bělá nám dělala hlavně první poločas problémy. Od nás chybělo větší nasazení a pohyb. Do druhé půle jsme vstoupili lépe, ale po individuální chybě jsme opět prohrávali. Chybělo nám hodně hráčů, proto musel nastoupit do pole i náš gólman a po zranění obránce i já. Chtěli jsme tři body, ale po průběhu zápasu jsem rád aspoň za remízu.




Sestavy


TJ Sparta Sulkov
P. Vavřík [-] - J. Buršík [-] (68. P. Hejzek [-] ) , A. Mašek [-] (46. L. Kur [-] ) , O. Mazur [-] , K. Batěk [-] , J. Mašek [-] , M. Straka [-] , L. Neubauer [-] , E. Ramadan [-] , T. Beran [-] , J. Straka [-] (60. M. Gruber [-] )

TJ Sokol Dolní Bělá
J. Polívka [-] - M. Schneider [-] , L. Pešička [-] , L. Pešička [-] (77. L. Kolář [-] ) , M. Polák [-] , D. Popp [-] , D. Koudela [-] (62. J. Turjanica [-] ) , J. Volf [-] , M. Alexi [-] , J. Kupka [-] , F. Láznička [-]

Počet diváků: 65. Rozhodčí: LANDSHUT Josef - PECHÁČEK Petr (N), PECHÁT Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Klečka

Expert: Petr Hejzek
Tip experta: výhra domácích

Nic jiného než domácí vítězství neberu, máme Bělé co vracet z podzimu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů