3:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

9.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po dvou červených na obou stranách


Branky


38. M. Pudil , 39. M. Pudil , 58. M. Pudil - 15. M. Kiss , 75. J. Husák
0

V neděli se v Roztokách událo asi nejzajímavější utkání 9. kola. Roztoky hostily první celek tabulky Kroučovou. Utkání přišlo shlédnout 120 diváků a ti viděli 5 branek, 7 žlutých karet a 4 karty červené. Kromě toho i pěkný, rychlý a zajímavý fotbal do úplného konce. Hlavním rozhodčím byl Jiří Strouhal a na "lajnách" mu vypomáhali laici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dokázali odvrátit úvodní nápor hostů

Úvod utkání jasně ovládla Kroučová, kdy dorážel střelu Jan Husák ale trefil tyč a gólman Laštovka byl tak až napodruhé překonán Mariánem Kissem v 15. minutě utkání. Domácí další zhruba dvaceti minutový nápor přečkali vez inkasované branky.

Poté se utkání obrátilo ve prospěch Roztok a ti začali být pohyblivějším týmem. Kroučovská obrana si příliš dobře nepokrývala hráče, dopustila se několika hrubých chyb a z toho se podařil domácím vytěžit obrat zápasu.

První branka Roztok padla v 38. minutě, kdy vybojoval míč Petr Maršik na levé straně a pěknou kombinací se domácí dostali až k velkému vápnu, poté nacentroval Robert Wittnam na nabíhajícího Maršika, který ideálně zpracoval, ale jeho střelu gólman Jiří Tomeš stihl vyrazit. Odražený balón se dostal k volnému Matějovi Pudilovi, který byl v dorážce do prázné brány neomylný.

Minutu poté se k míči dostal opět Matěj Pudil, který individuální akcí zvýšil vedení domácího celku, 2:1.

Za tohoto stavu odcházeli oba dva celky o poločasové přestávce do kabin.

 

 

Pudil dovršil svůj hattrick

Po změně stran se hosté tlačili za vyrovnáním, ale zbytečná červená karta Jana Kováčika je zbrzdila. Červená karta byla udělena po faulu na domácího gólmana. Následovala chyba Raise a domácí útocnik Matěj Pudil šel sám na brankáře Tomeše, kterého přízemní střelou překonal, 3:1.

V 64. minutě byl po právu vyloučen domácí brankář Ondřej Laštovka, když oplácel po odpískaném faulu.

Deset minut nato se povedla individualni akce Janu Husákovi, přešel přes čtyři bránící hráče a střela bodlem skončila v šibenici domácí branky. Balon se ještě otřel o břevno a Husák tak zaznamenává nejhezčí gól sezóny.

V závěru utkání přišla další červená karta pro domácího útočníka Jakuba Texla, který dost nevybíravým způsobem zajel do brankáře Tomeše, který měl už míč ve svých rukavicích.

Čtvrtá červená karta patřila po dvou žlutých Josefu Vančurovi. Nedovoleně zastavil domácího útočníka, který by šel sám na Tomešovu branku.

Kroučové se do konce utkání srovnat nepovedlo a body zůstaly domácím Roztokám.

 

V dalším kole budou Roztoky hostit tým Šanova (neděle 8.11.2015 od 14:00).

Kroučová na svém hřišti přivítá tým Branova (neděle 8.11.2015 od 14:00).

 



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Pavel Hruška, trenér: Přečkali jsme se štěstím úvodní nápor hostů, který trval zhruba 30 minut, pak se utkání otočilo na naší stranu. Pro diváka to muselo být dramatické a atraktivní utkání.

Sokol Kroučová
Jan Husák, hráč: Věděli jsme, že nás čeká nejtěžší zápas podzimu. Roztoky se prezentuji hlavně doma bojovnými výkony. My jsme se jim snažili vyrovnat, a fotbalově jsme měli navrch,ale utkání ovlivnila první červená a gól na 3:1. Myslím si, že kdyby nepřišlo vyloučení, tak bychom si nějaký bod odvezli. Utkáni moc nezvládl hlavni rozhodčí, který hru dlouho pouštěl a v závěru musel rozdávat jednu kartu za druhou. V tomto zápase diváci viděli dost nevybíravých zákroků.



Sestavy


TJ Roztoky
O. Laštovka [-] - R. Wittmann [-] , M. Pudil [-] , M. Krchov [-] , M. Kaplan [-] - J. Kněžík [-] , Š. Masarovič [-] , J. Horáček [-] , J. Texl [-] - P. Maršík [-] (65. M. Hůla [-] ) , J. Kos [-] (49. J. Hrubý [-] )

Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - J. Rais [-] , T. Bohatý [-] , P. Štěpán [-] , J. Vančura [-] - M. Kiss [-] , J. Kováčik [-] , L. Vajnar [-] , J. Trkal [-] - J. Husák [-] , P. Mindžak [-]

ŽK: 58. M. Kaplan , 71. M. Krchov , 86. A. Ejem - 64. J. Trkal , 76. T. Bohatý , 76. J. Vančura , 89. J. Rais . ČK: 64. O. Laštovka , 76. J. Texl - 49. J. Kováčik , 86. J. Vančura .
Místo: T.J. Roztoky. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Strouhal Jiří - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.