1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gól v 97. minutě a čtyři červené karty


Branky


8

Heřmanova Huť doma přivítala Žihli. Favoritem tohoto zápasu byla domácí Heřmanova Huť, to díky postavení v tabulce a jejich domácími výsledky, když doma ještě neprohráli ani jedno z osmi utkání. Zápas doprovázela potyčka, při které byli vyhozeni čtyři hráči a celé utkání se nakonec rozhodlo až v 97. minutě.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

První poločas byl hodně vyrovnaný. Hosté hráli více zezadu a nepouštěli domácí do nějakých větších šancí. Nakonec si ale během poločasu dokázali oba týmy dvě slušné šance vypracovat, ale žádná z nich neskončila brankou a tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

 

Čtyři červené a rozhodnutí v závěru

Druhý poločas ze začátku vypadal úplně stejně jako ten první, jen ale do 68. minuty. Celé to nastartoval ostrý faul hostujícího Jana Kubíčka, který zajel zepředu surově do domácího hráče. Všichni se tam sběhli a vznikla menší mela, ale bez vážnějších konfrontací. Spíše se odstrkávali od sebe. Rozhodčí nakonec udělil další tři červené karty a to pro Martina Ulče, Michala Šůlu a Miroslava Rambouska. Jakmile bylo na hřišti o čtyři hráče méně, tak bylo i více prostoru a toho využívali více hosté, kteří hrozili z protiútoků. Několikrát šel sám na bránu Ondřej Čapek, branku ale nevstřelil. Rozhodčí nastavoval 5 minut, ale v 97. minutě přišla vítězná branka a to na straně domácích. Po rohu propadl míč až na zadní tyč a tam byl připravený Martin Veselovský a ten se nemýlil. Domácí tak vítězí těsným výsledkem 1:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Heřmanova Huť
Németh Benedikt: Nejprve bych se chtěl vyjádřit k potyčce v 68. minutě. Jeden od nás běžel metr za hráčem, který do našeho spoluhráče zajel ostře špunty napřed, jak byl metr za ním, tak přes něj jen přepadl. To že ho napadl, vůbec není pravda. Pak byla menší strkanice, ale červená měla přijít pouze za ten faul. Jinak souhlasím s tím, že terén byl těžký, to bylo zapříčiněno deštěm. Měli jsme spoustu šancí, bohužel jsme je ale neproměnili, mohli jsme vyhrát větším rozdílem.

TJ Slavoj Žihle
Lukáš Rázek: Nejprve bych se chtěl vyjádřit k hřišti, které bylo v hrozném stavu, mokré a velmi měkké. Zápas byl velmi ovlivněn červenými kartami. Kdy my jsme měli dostat červenou za faul a jejich hráč za bitku. Nakonec ale rozdali navíc po kartě na obou stranách. Ještě je udělili špatně, protože ten, který napadl našeho hráče, tak červenou nedostal. Našemu týmu bych nevytkl nic, jen to zakončení. Prohráli jsme si to tu sami, nechali jsme tam tři body.



Sestavy


TJ Heřmanova Huť
T. Konvalinka [-] - M. Lakó [-] (39. T. Karela [-] ) , M. Poslední [-] (74. J. Lakó [-] ) , J. Bešta [-] , M. Veselovský [-] , V. Mencl [-] , B. Németh [-] , M. Šůla [-] , M. Urbanczyk [-] , M. Ulč [-] , P. Holeš [-]

TJ Slavoj Žihle
J. Huček [-] - L. Meiner [-] , D. Šimek [-] , D. Churan [-] (59. J. Šucha [-] ) , J. Kubíček [-] , O. Čapek [-] , M. Morgenstern [-] , J. Hána [-] (59. D. Kunt [-] ) , V. Fink [-] , M. Rambousek [-] , M. Myšák [-]

ŽK: 32. M. Lakó - 12. V. Fink . ČK: 68. M. Ulč , 68. M. Šůla - 68. M. Rambousek , 68. J. Kubíček .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: REIPRICH Václav - BUCHTELÍK Lukáš, CHEJLAVA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Klečka

Expert: Dominik Hájek
Tip experta: výhra domácích

Heřmanka rozdrtí Žihli a zlepší si chuť po minulém týdnu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích