Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třemošná si odváží ze Sulkova všechny tři body


8

 

Sulkov doma přivítal hosty z Třemošné. Očekával se velmi vyrovnaný zápas, jelikož oba týmy dělil v tabulce pouze jeden bod a navíc jejich předchozí zápas skončil těsnou výhrou Sulkova 2:1. Tomu ale vůbec neodpovídá výsledek, Třemošná zahrávala skvěle a odváží si ze Sulkova vítězství o čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto už po poločase

Začátek zápasu byl celkem vyrovnaný, postupem času začali mít hosté navrch. Byli přesnější v rozehrávce, důsledně bránili, hráli jednoduše a využívali rychlé hráče dlouhými nákopy. Domácí naopak zažili klinickou smrt, když během 13 minut inkasovali čtyři branky. Postupně se prosadili dvěma brankami Václav Eisenhammer a stejným počtem Dominik Mašek. Spoustu šancí ještě dokázal pochytil domácí brankář Pavel Vavřík. Hra domácích byla nepřesná, naivní, plná individuálních chyb, a hlavně bez pohybu a bojovnosti. Do kabin se šlo tedy za stavu 0:4.

 

Po brance na obou stranách

Druhý poločas už byl hodně vyrovnaný. V 74. minutě po nedorozumění mezi stopery a brankářem hostům dokázal skórovat Martin Straka.  V 80. minutě ale dokázal vrátit čtyřbrankové vedení hostům a zkompletoval hattrick Václav Eisenhammer. Po této brance už se nic nestalo a zápas nám tak končí za stavu 1:5.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Sulkov
Petr Hejzek: S výkonem, jaký jsme dnes předvedli, těžko můžeme myslet na zisk bodů. Dopouštěli jsem se individuálních chyb, které hosté využili. Špatně jsme se pohybovali, chyběla myšlenka, bojovnost. Horší zápas jsme snad ještě nehráli. Hostům musím jen pogratulovat, vyhráli zcela zaslouženě.




Sestavy


TJ Sparta Sulkov
P. Vavřík [-] - M. Gruber [-] , O. Mazur [-] , D. Mečl [-] - J. Adam [-] (46. P. Pecháček ml. [-] ) , J. Buršík [-] , M. Straka [-] , E. Ramadan [-] , T. Beran [-] - J. Nevečeřal [-] , L. Neubauer [-] -

TJ Tatran Třemošná
P. Žalud [-] - V. Eisenhammer [-] , J. Dobrý [-] , J. Pašek [-] , V. Mareš [-] (50. S. Koloděj [-] ) , P. Dobrý [-] , R. Hilgart [-] (60. L. Bendík [-] ) , T. Eisenhammer [-] , D. Mašek [-] , V. Vrba [-] , J. Vurm [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Klečka

Expert: Matěj Tvrdík
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích