Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 15:00

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanonáda v Darkovičkách!


Branky


3

 

Další zápas, který přinesl emoce, krásnou diváckou atmosféru a také 6 gólů, ale jak zápas probíhal se dozvíte zde a naleznete také videa a fotky ze zápasu!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výsledek mohl dopadnout jinak.....ale!

 První poločas zápasu sice dopadl 2:0 pro domácí tým, hosté měli také šance, ale chybělo to fotbalové štěstí a také se v tomto zápase opět ukázal mladý gólman domácích. 

Plný počet bodů si připsali domácí.

 Ve druhé půli jsme mohli vidět další 4 góly a to opět na straně domácích, kteří měli naprostou převahu, ale vůbec se nedá říct, že by hosté vypustily zápas nebo si nevytvářeli šance, bohužel to byl nepovedený zápas pro tým Hněvošic a určitě se ani čtenáři nebudou divit, že trenér Hněvošic pan Martin Müller se mi omluvil a řekl, že není k čemu se vyjadřovat, což jsem chápal a čtenáři určitě také pochopí.Výkon domácího týmu byl často doprovázen aplausem diváků, opravdu zde byla pěkná atmosféra a hrálo se fairplay i na hřišti. Zápas tedy skončil 6:0.

 

Ukázku ze zápasu naleznete zde:

[https://www.youtube.com/watch?v=MNjxwIn3WOY&ab_channel=Jarom%C3%ADrFe%C5%A1ar

 



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky B
Trenér pan Jan Večerek: “Dnes jsem věřil ve 3 body, ale v kabině jsem kluky upozornil, že za stavu 2:0 se zápas může otočit na 2:3, ale jakmile jsme ve druhé půli dali gól na 3:0, už jsem neměl vůbec pochybnosti. Musím vyzdvihnout výkon gólmana, který opět skvěle chytal, ale celé mužstvo předvedlo skvělý výkon. Nyní nás čeká těžký zápas v Bělé, tam čeká každého těžký zápas a na konci zápas v Bolaticích, sice mají Bolatice ročníkově starší mužstvo, ale za to zkušený, tady to nebude také nic lehkého. V Bělé se mi ještě nepodařilo zvítězit. Myslím si, že tým z Kozmic už první příčku nepustí, co se týče tabulky, ale víme jaký je fotbal, stát se může cokoliv.”




Sestavy


FK Darkovičky B
D. Olšar [-] - A. Zlotý [-] , T. Kalvar [-] , M. Dundr [-] , J. Hanus [-] , N. Adamčik [-] , V. Mikula [-] , O. Diviš [-] , M. Duda [-] , D. Schebestik [-] , D. Strachota [-]

TJ Sokol Hněvošice
O. Strzibný [-] - R. Ševior [-] , I. Hofer [-] , J. Herrman [-] , R. Wagner [-] , L. Hartmann [-] , M. Steuer [-] , K. Jaroš [-] , R. Buchta [-] , D. Vavřinčík [-] , A. Vavřinčík [-]

ŽK: 69. D. Vavřinčík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - BOŘUCKÝ Roman (N), KUBELA David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jaromír Fešar

Expert: Pan Kozák trenér týmu Kozmice B
Tip experta: výhra domácích

Budou hladoví po třech bodech, ale Hněvošice nehrají špatný fotbal, bude to zajímavé utkání, darkovičky si nesmí dovolit klopýtnout

Tip: výhra domácích