Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 15:00

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boj o první místo houstne!


Branky


2

Kdo vyhraje tuto ligu? Jsou zde 4 týmy, které ještě mají šanci zabojovat o první místo. Jak tato soutěž dopadne bude velmi zajímavé

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas nevypadal na tak drtivé vítězství!

 

Domácí opět vsadili na mladé hráče z dorostu, měli velký výběr, jelikož o víkendu dorostenci nehráli.V prvním poločase měli domácí na to, aby vstřelili více branek, po samostatném úniku hráč domácích nastřelil tyč. Opět se domácím vyplatilo vsadit na dorostence, jelikož už v první půli vedli 2:0.

I přes branku hostů, domácí drtivě zvítězili!

Ve druhé půli hosté snížili skóre na 2:1, poté přidali domácí další dvě branky a v 64. minutě už domácí odskočili na rozdíl tří gólů. Zápas nakonec skončil vysokou výhrou domácích 6:1.



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky B
Jan Večerek Trenér FK Darkovičky B: “Co se týká tabulky, tak jsme se vrátili na první místo, ale Kozmice mají zápas k dobru, tudíž to mají oni ve svých rukou. Byli jsme jednoznačně lepším týmem, ono se to pak na konci ukázalo, jediné kdy jsme na chvíli začali pochybovat byl začátek druhého poločasu, kdy hosté snížili na 2:1. Příští víkend máme volno, jelikož zápas s Hatí B je zrušen. Ve hře je ještě 9 bodů pro nás, takže čelo tabulky je stále otevřené. Dotáhnout na nás se snaží také Bělá a Bolatice. Je pro mě těžké vybrat hráče zápasu, jelikož to byl týmově povedený výkon.”

TJ Sokol Závada
Vedení týmu Závada: “Domácí měli trošku převahu, ve druhém poločase domácí měli více ze hry, jelikož měli mladé mužstvo. Mužstvo bylo celkem kompletní. Naše obrana zmatkovala, tři góly jsme dostali chybami obrany, ale stoper byl dobrý. V záloze jsme měli dva nové hráče, ale ti hráli v pohodě a jedná se o přestupy těchto dvou hráčů.”



Sestavy


FK Darkovičky B
Š. Kudla [-] - J. Hanus [-] , P. Kabisch [-] , V. Mikula [-] , N. Adamčik [-] , O. Diviš [-] , M. Dundr [-] , M. Duda [-] , A. Zlotý [-] , D. Strachota [-] , K. Santer [-]

TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - M. Sněhota [-] , M. Krupa [-] - D. Gryz [-] - J. Vitásek [-] , V. Chříbek [-] , R. Vitásek [-] , D. Pischczek [-] , M. Münster [-] , L. Staňo [-] , R. Vitásek [-]

ŽK: 33. N. Adamčik , 43. P. Vjačka .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: VRBA Martin - TKAČÍK Lukáš (N), VITÁSEK Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích