1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 10:00

11.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z vyrovnaného utkání se radovali hráči Lubné


Branky


0

V sobotním dopoledni přivítali Slabetští hráči celek Lubné. 
V posledních kolech dokázali domácí, že mohou být vyrovnaným soupeřem, kterému koliv týmu. A to bylo k vidění i v tomto zápase, kdy místy přehrávali favorizovanou Lubnou.

Utkání odřídil sudí Vodrážka za pomoci laiků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Slabce nezúročily svůj nápor

První poločas začal mírným náporem hostů, kteří se snažili prosadit přes velmi dobře organizovanou domácí obranu, kdy domácí zvolili vyčkávací taktiku, s čím hosté přijdou a důsledně bránili od půlky, na své polovině hřiště. Zvláště před pokutovým územím vytvořili neprostupnou zeď.

Hosté s tím měli veliké problémy, a za celý první poločas se vůbec nedostali do žádných šancí.

Domácí se po deseti minutách osmělili, a začali být aktivnější. Zcela vyrovnali hru, a dokonce pár minut před poločasem měli i největší šanci za celých prvních 45 minut. Po velice vydařené střele domácího hráče ze šestnáctky, zasahoval brankář Duda bravurní zákrokem, a vytáhl střelu nad břevno své branky.

 

Slabeckým snaha o vyrovnání nevyšla

Do druhého poločasu již hosté vstoupili mnohem aktivněji, začali se lépe pohybovat a získali i územní převahu.

Postupně si začali vytvářet i střelecké příležitosti, ale domácí hráli i nadále velice obětavě, dařilo se jim snahu hostů eliminovat a naopak vyráželi do nebezpečných brejků, kdy obrana hostů byla často až příliš otevřená.

Hosté svoji snahu dokázali zužitkovat až Adamem Trejbalem, který se dostal k míči po vydařené akci po levé straně a velmi hezkém přiťuknutí od Honzy Šestáka, kličkou se zbavil bránícího hráče, a míč nasměroval pod břevno, 0:1.

Tento moment Lubou uklidnil, nadále měli balon více na svých kopačkách a zanedlouho přišel pojišťovací gól z kopačky Marka Komína, který se uvolnil na hranici šestnáctky přes domácího stopera, a poté již tváří v tvář domácímu brankáři nezaváhal, 0:2.

Domácí však zápas nevzdali, velice aktivně se pokoušeli dostat přes dobře hrající obranu hostů. V posledních deseti minutách zápasu měli převahu, ale dokázali ji využít již jen ke zkorigování skóre v poslední minutě zápasu, kdy domácí hráč zahrával rohový kop a nasměroval míč přímo do branky hostů, kde již hostující hráč na přední tyči nedokázal odvrátit ven z branky, 1:2.

Hned po rozehrání rozhodčí již zápas ukončil.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Lubná
Zdeněk Vopat, trenér: Dnes to byl zápas dvou zcela rozdílných poločasů, my jsme první poločas doslova prospali, hráli jsme bez pohybu, nasazení, v útoku absolutně neškodní, kdy jsme si nevytvořili jedinou pořádnou šanci, ale na druhou stranu musím pochválit domácí mužstvo, které hrálo velice chytře, trpělivě ze zabezpečené obrany, která fungovala velice kompaktně a nedělali žádné chyby, které bychom potrestali. Ve druhém poločase jsme začali být mnohem aktivnější, běhavější a také nápaditější, což přineslo naši herní převahu a nakonec i vstřelené branky, každopádně domácí tým hrál velice dobře a nepouštěl nás do žádných velkých šancí a naopak nás zlobil z rychlých protiútoků. Rád bych pochválil našeho gólmana Filipa Dudu, který dnes oplýval jistotou a pár minut před koncem prvního poločasu vytáhl klíčový zákrok, kdy bravurně vyrazil nádhernou střelu domácího hráče, která byla gólová..´



Sestavy


TJ Slabce
T. Lev [-] - T. Fencl [-] , V. Schejbal [-] (60. P. Holý [-] ) , J. Susekár [-] , T. Cílek [-] - T. Černý [-] (68. P. Pelc [-] ) , V. Melichar [-] , J. Čiha [-] , O. Cílek [-] - R. Vejtasa [-] (82. P. Ikrényi [-] ) , J. Gajdoš [-] (60. V. Klekner [-] )

TJ Baník Lubná
F. Duda [-] - M. Komín [-] , D. Vorel [-] , P. Suchý [-] (60. D. Ondruš [-] ) , R. Margolius [-] - D. Vopat [-] , L. Klik [-] , A. Trejbal [-] , L. Brabec [-] - P. Volf [-] (70. R. Sedlák [-] ) , J. Šesták [-] (75. P. Sklenička [-] )

ŽK: 29. P. Volf , 36. D. Vorel , 53. M. Komín , 73. A. Trejbal .
Místo: TJ Slabce. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.