5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostravice si na závěr soutěže poradila se Skotnicí


Branky


2

Poslední kolo 1.B třídy sk.D mělo na programu zajímavé utkání. Dva tabulkově sousedící mančafty totiž bojovaly o sedmé místo v tabulce. To nakonec po hladkém průběhu patří domácí Ostravici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslali do dvoubrankového vedení Kopčo s Mendrekem

Před bouřlivým kotlem a 158 natěšenými diváky vyběhl domácí Sokol na trávník k poslednímu zápasu letošní sezóny. Zatímco domácí do zápasu nastoupili v takřka plné sestavě, vedoucí hostí Simper (nutno dodat, že jako vedoucí Skotnice je v zápise o utkání napsaný pokaždé jiný člověk) si musel poradit s několika absencemi. Skotnickým chyběli například zkušený Papák či Pavel a Petr Michálkové. Dvougólový střelec z poslední utkání s Trojanovicemi Mičaník začínal pouze na lavičce náhradníků. Na hře hostí to bylo hned znát. Od začátku utkání byli aktivnější domácí, byli více na míči a vypracovali si několik zajímavých příležitostí. Ty neproměňovali až do 29. minuty. Rychlé brejky Ostravice jsou v tomto ročníku opravdu smrtíci, což se potvrdilo i nyní. Rychlík Tomáš Kopčo proměnil tváří v tvář o dva roky staršímu Liberdovi samostatný nájezd a poslal Sokol do jednobrankového vedení - 1:0. Soupeř domácím přiliš odporu nekladl a záhy jim nabídl další příležitost. Po souboji ve vápně byl faulován Valigůra a sudí Hošek byl nucen nařídit pokutový kop. K penaltě se devětadvacetiletý Viktor Mendrek a prudkou střelou nedal Liberdovi šanci - 2:0. Do poločasu se již více šancí neurodilo, a tak šli oba týmy do šaten za stavu 2:0 pro domácí Sokol. 

Hladké vítězství zakončil dvěma brankami Stýskala

Druhý poločas začal střídáním na straně skotnických. Hosté doufali v gólovou pomoc Marka Mičaníka, který na hřišti nahradil Tomáše Dušánka. Ke štěstí střídání nevedlo a hosté nadále nemohli najít recept na domácí obranu. Ve 49. minutě musel pro zranění odstoupit skotnický Patrik Nevlud. Domácí naopak hrozili z kontrů. To názorně předvedl Petr Stýskala. Ostravický kapitán a bývalý profesionál domácím fanouškům předvedl ve skvělém světle, když z brejků přesně zakončoval v 58. minutě - 3:0. Sám pak vymyslel i čtvrtou branku ostravických, když po své skvělé práci vyslal mladého Davida Plucnara, který se už v zakončení nemýlil - 4:0. Liberda ještě inkasoval ze Stýskalovy kopačky popáté. Petr Stýskala se prosadil podruhé v zápase v 76. minutě - 5:0. A protože se hosté na větší tlak do konce zápasu už nezmohli, odnesli si ostravičtí z posledního zápasu všechny tři body za vítězství 5:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Ostravice
Anonymní divák: Pěkný zápas, ale Skotnice potvrdila, že silnější je doma než venku. Neměli jsme se soupeřem nakonec problémy, k tomu krásné branky a chtěli jsme se doma rozloučit vítězně. (zdroj: fotbalostravice.webnode.cz)




Sestavy


TJ Sokol Ostravice
J. Rusek [-] - M. Valigůra [-] (71. J. Staněk [-] ) , D. Salava [-] (78. L. Ledvoň [-] ) , V. Mendrek [-] , T. Kopčo [-] , P. Stýskala [-] , O. Stonavský [-] (78. J. Pavelec [-] ) , P. Jucha [-] , D. Plucnara [-] (71. J. Březina [-] ) , M. Ledvoň [-] , M. Stonavský [-]

FK Skotnice
L. Liberda [-] - - V. Kött [-] - P. Friedrich [-] (85. D. Smeták [-] ) , T. Dušánek [-] (46. M. Mičaník [-] ) , P. Nevlud [-] (49. T. Juřena [-] ) , R. Vališ [-] , M. Pustějovský [-] , L. Konečný [-] , M. Veisenpacher [-] , V. Janíček [-] , L. Břečka [-]

Počet diváků: 158. Rozhodčí: HOŠEK Jiří - SMETANA Patrik, BORÁŇ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích