Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

23.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fryčovice na domácí půdě rozstřílely soupeře ze Skotnice


Branky


4

Zachraňující se Fryčovice přivítaly v utkání 23.kola na domácí půdě soupeře z první poloviny tabulky. Skotnice ovšem roli favorita nepotvrdila a z Fryčovic si vede devítigólový příděl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v prvním poločase předvedli šestigólové představení

 

Hned ze začátku zápasu bylo vidět, že Fryčovice vkládají do boje o záchránu všechno. Do utkání vstoupily aktivně a ke svým útočným akcím využívaly především rychlé krajní hráče. Hned ve 3. minutě se totiž dostaly do vedení. Ondřej Tyleček zatáhl míč po levé straně a nacentroval na zadní tyč přesně na hlavu Jakuba Mašlonky. Ten svou hlavičkou vrátil míč přes malé vápno na přední tyč, kde se zjevil domácí útočník Filip Volný, který svou rybičkou poslal domácí do vedení - 1:0. Fryčovice ani po úvodním gólu neustupovaly ze své ofenzivní snahy. Krátce po úvodní brance získal míč ve středu hřiště Čulák. Ten poslal přesnou přihrávku na Davida Zima, který poslal centr na hlavičku Jakuba Filipce. Levý záložník domácí se už v zakončení nemýlil - 2:0. Ve 13. minutě se dostal do kombinace domácí pravý obránce Petr Kobylák, který si narážečkou vyměnil míč s Jakubem Mašlonkou. Mašlonka si v rychlosti navedl míč do šestnáctky, odkud "cutbackem" našel Lukáše Čuláka. Ten však Liberdovu branku přestřelil. Krásnou akci předvedl ve 20. minutě Filip Volný. Fryčovický útočník si u lajny poradil se třemi skotnickými protihráči a následně předložil míč do běhu Filipcovi. Filipec však druhý gól prozatím nepřidal, když si s jeho ránou poradil hostující brankář Liberda. Domácí se tak dočkali až o tři minuty později. Mašlonka z pravé strany dlouhým křižným centrem našel v šestnáctce stojícího Jakuba Filipce, který z první trefil míč dokonale k pravé tyči - 3:0. Ještě veseleji mohlo být pro domácí fanoušky ve 27. minutě. Čulák ale po krásném centru Filipce nedokázal ve vyložené šanci uklidit míč hlavou do branky. Ve 30. minutě se Fryčovice dostaly po rychlém brejku do situace dva na jednoho. Zima si společně s Volným mezi sebou třikrát vyměnili míč, přičemž poslední přihrávkou David Zima vyšachoval také gólmana. Filip Volný už měl pak s úklidem míče do brány snadnou práci - 4:0. Po půlhodině hry tak bylo o osudu utkání rozhodnutu. Rozpoložení Skotnice rozhodně nenasvědčovalo velkolepému obratu. Branky tak mohli s klidem přidávat domácí. Ve 32. minutě se po centru Tylečka prosadil David Zima, který střelou z první uklidil míč za Liberdova záda - 5:0. A domácí ještě před poločasovým hvizdem udeřili i pošesté. Ve 44. minutě přenesl hru zleva Čulák na volného Filipa Volného. Ten si prvním dotekem míč přebral a z pravé strany vniknul do šestnáctky, kde přihrávkou vrátil na zadní tyč Čulákovi, který uzavřel poločasové skóre na stavu 6:0. 

Filipec v závěru zkompletoval hattrick

 

Pokud se na fryčovickém stadionu našli takoví, kteří si mysleli, že domácí se po divokém prvním poločase zatáhnou a utkání se v poklidu dohraje, pletli se. Ihned po úvodní hvizdu se Fryčovice dostaly k autovému vhazování. Ten byl vhozen přesně ke kopačkám Adama Šimečky, který si míč navedl na střed hřiště a ranou z pětadvaceti metrů překonal Liberdu posedmé - 7:0. Střídající Šimečka se mohl dostat i ke druhé brance. Po centru Mašlonky zůstal zcela sám před odkrytou bránou. Míč se mu však podle jeho představ trefit nepodařil. Druhý poločas už ze strany hostů vypadal hodně odevzdaně. Ti jako by se modlili ke všem bohům i k rozhodčímu Pavlu Podrackému, ať už zápas skončí. Přesto se ale do jedné šance dostali. Po rychlém přesunu se v 77. minutě dostal do šestnáctky domácích Petr Friedrich. Svou střelou doprostřed brány vyzkoušel pozornost domácího gólmana Papaje, který si však s touto ranou bez problémů poradil. V 80. minutě vystihl špatnou rozehrávku jednoho ze skotnických stoperů střídající Patrik Bílek. Bílek si bez váhání vystřelil k zadní tyči a jeho střela skončila v síti - 8:0. Patrik Bílek se trefil v dresu mužského týmu poprvé. Kdo se ale rozhodně ve fryčovickém dresu poprvé netrefil byl opět Jakub Filipec. Ten dostal v 88. minutě přihrávku za obranu soupeře. Špatné postavení Liberdy mu pak umožnilo skotnického brankáře přelobovat - 9:0. Fryčovický střelec tak dokonal v závěru zápasu hattrick a stanovil konečné skóre zápasu v poměru 9:0 ve prospěch domácích.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Fryčovice
Daniel Urbiš, absentující hráč: Do utkání jsme vstoupili aktivně, kdy jsme vstřelili rychlé branky. Tyto branky určily jasný směr utkání. Jsem rád, že kluci i za již rozhodnutého stavu nepřestávali hrát a pokračovali v aktivitě, jak dopředu, tak i dozadu, což dokazuje devět vstřelených gólů a čisté konto. Soupeře jsme nepustili k žádnému tlaku nebo do větších šancí. Prohru 2:1 z podzimního utkání ze Skotnice, kterou jsme utrpěli díky zcela jasně vymyšlenému gólu rozhodčího, jsme jim dnes několikanásobně oplatili. Tak jak nás celou sezónu trápí neproměňování šancí, tak dnes nám tam spadlo téměř všechno. Byl to dobrý týmový výkon, kterým se, jak doufám, budeme prezentovat i nadále.




Sestavy


TJ Sokol Fryčovice
M. Papaj [-] (63. L. Mirola [-] ) - F. Volný [-] , J. Filipec [-] , P. Kobylák [-] (63. M. Hlavatý [-] ) , A. Holub [-] (46. A. Šimečka [-] ) , J. Mašlonka [-] (54. L. Chalachan [-] ) , O. Tyleček [-] , D. Zima [-] (80. P. Bílek [-] ) , R. Zahradník [-] , L. Čulák [-] , P. Žurovec [-]

FK Skotnice
L. Liberda [-] - - V. Kött [-] - P. Nevlud [-] , M. Mičaník [-] (57. L. Konečný [-] ) - M. Švagera [-] (27. T. Juřena [-] ) , P. Kiška [-] (78. T. Dušánek [-] ) , V. Mičáník [-] , V. Janíček [-] , M. Veisenpacher [-] (57. P. Friedrich [-] ) , J. Gebauer [-] , M. Pustějovský [-]

ŽK: 51. M. Pustějovský , 87. V. Kött .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PODRACKÝ Pavel - KASZPER David, KIELAR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza