Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeseník v nedělní dohrávce nadělil Staříči desítku


Branky


2. O. Murin , 8. J. Ferenc , 10. J. Ferenc (p.) , 37. T. Zelenay , 48. J. Ferenc , 51. P. Kratochvíl (p.) , 59. L. Grulich , 69. J. Ferenc , 82. J. Ferenc , 89. J. Pančochář
2

Čtvrtý Jeseník nad Odrou hostil v dohrávce 22. kola poslední Staříč. Jednoznačné představení domácí korunovali hned deseti góly!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třígólový poločas rozjel Murín

Zhruba stovka diváků v neděli odpoledne sledovat dominantní výkon domácích borců. Jeseničtí se k prvním brance dostali hned ve 2. minutě. Po skvělé narážečce s Ferencem se prosadil Ondřej Murin - 1:0. Domácí měli i nadále chuť útočit, brzdili je však nepřesnosti ve finální fázi. I přesto se v 8. minutě dostali do dvoubrankového vedení. Rohový kop, který zahrával Jan Pančochář, se k němu po odvrácení hostující obranou vrátil zpátky jako bumerang. Druhý pokus o centr už našel ve vápně osamoceného Ference, který zahrál staříčskému brankáři Vavříčkovi na housle - 2:0. I přesto ovšem brankář Vavříček podal v prvním poločase dobrý výkon, když zneškodnil dvě tutovky domácích, přimčemž především u druhé po hlavičce Ference předvedl neuvěřitelný zákrok. Ve 37. mintě však již na střelu Zelenaye nedosáhl - 3:0. Domácí povolili Staříči v prvním poločase pouze jednu šanci, když po rychlém protiútoku nastřelil břevno jeden z domácích útočníků. Jinak se ale do konce poločasu už nic nestalo a domácí tak odešli do kabin s pohodlným náskokem 3:0.

Ferenc srazil Staříč čtyřmi brankami za poločas!

Po přestávce se v Jeseníku rozjel pravý gólostroj v podání domácích. Hned ve 48. minutě se prosadil svým druhým gólem v utkání Jan Ferenc - 4:0. V 51. minutě se do úniku dostal Ondřej Murin. Sólo až před branku Vavříčka ovšem utknul jeden z hostujících obranců, a tak se kopala první penalta utkání. Tu bezpečně proměnil Petr Kratochvíl - 5:0. Ve 59. minutě se ke střele dostal Lukáš Grulich, hráč minulého kola, který se tentokrát nemýlil - 6:0. Poté začalo galapředstavení Jana Ference. Domácí útočník se nejdříve postavil k druhému pokutovému kopu utkání, aby dovršil hattrick. Následně dalšími dvěma góly srazil staříčské hráče na kolena - 9:0. Jeseničtí fanoušci v závěru zápasu ještě tlačili své hráče k pověstné desítce. To se nakonec povedlo 89. minutě, kdy se prosadil také obránce Jan Pančochář. Konečné skóre zápasu 10:0. Konečná bilance Jana Ference 5+1. Jasný hráč zápasu!



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Jeseník nad Odrou
Robin Škoda, hráč: Aktivní přístup k utkání jsme završili výsledkem 10:0. Velmi pozitivní byl také debut v mužském fotbale v podání Ondřeje Táborského. Sympatické výkony podali i dorostenci Ondryhal a Kučák, kteří postupně dostávají minuty v mužském fotbale. Každopádně hráčem zápasu byl jednoznačně pětigólový Jan Ferenc.




Sestavy


TJ Slavoj Jeseník nad Odrou
R. Machů [-] - J. Ševčík [-] (46. M. Ondryhal [-] ) , D. Indrák [-] , O. Murin [-] (58. A. Lošťák [-] ) , P. Kratochvíl [-] , R. Kořený [-] (46. R. Šaran [-] ) , P. Rončka [-] (70. O. Táborský [-] ) , J. Pančochář [-] , T. Zelenay [-] (61. J. Kučák [-] ) , J. Ferenc [-] , L. Grulich [-]

FK Staříč
T. Vavříček [-] - S. Matula [-] (76. M. Hromádka [-] ) , T. Brettschneider [-] , K. Trčka [-] , D. Kocián [-] (46. S. Musálek [-] ) , P. Velička [-] , L. Kaulinec [-] (76. T. Quitt [-] ) , F. Végh [-] (65. F. Wontroba [-] ) , P. Király [-] , M. Volný [-] (59. M. Wontroba [-] ) , D. Pešek [-]

ŽK: 55. O. Murin - 58. F. Végh .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: GAŃCZARCZYK Tomáš - DYTKOVÁ Šárka, ŠERUDA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

To jinak asi nesmí být ☺️