Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kopřivnice veze z Jeseníku nad Odrou tři body


Branky


2

Nedělní šlágr 21. kola přinesla střet čvrtého mužstva tabulky s lídrem soutěže. Diváci v Jeseníku nad Odrou viděli sedm branek a vítězství hostujících.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující náskok zajistil Socha

Domácí vstupovali do utkání hned z několika absencemi. Jesenickým chyběli Murín, Šaran, Kaventa či Lošťák. Do sestavy se naopak vrátil dlouhodobě absentující Lukáš Grulich, který si díky nepřijemnému zranění z loňské sezóny více než rok nezahrál. Na lavičce byli taktéž k vidění někteří dorostenci jako Robin Škoda, Jan Kučák či Jakub Kadur. Změny však alespoň ze začátku zápasu nebyly na hře domácích znát. Slavoj se dostal k první šanci hned ve 3. minutě, kdy se ke střele dostal nejlepší střelec soutěže Jan Ferenc. Jeho pokus ale dokázal Morys lapit. Hosté se snažili využívat okénka v domácí obraně. V 6. minutě neproměnil tutovku hostující kapitán Kalich. Radovat se tak mohli hosté až ve 27. minutě. Vrbův pokus zprvu vypadal jako nepovedený centr, ovšem míč nabral takovou rotaci, že překvapil nejen domácí fanoušky, ale i domácího brankáře Machače - 0:1. Kopřivnice se po vedoucí brance zatáhla a snažila se Kalichem eliminovat domácí tvůrce Kratochvíla. I díky taktickému plánu tak mohla znovu udeřit. Ve 38. minutě se dostal k na půlce k míči Marek Socha. Ten dovedl útočnou akci hostí v situaci dva na dva až ke zdárnému zakončení - 0:2. V 39. minutě byl k vidění přímý kop ze strany domácích. K jeho exekuci se postavil Kratochvíl a střelou do šibenice vyhnal všechny pavouky z Morysovy brány - 1:2. Ke konci poločasu byla ještě k vidění šance domácího Zelenaye, který si v šestnáctce soupeře míč zpracoval na prsa, ale jeho dokázal zlikvidovat hostující brankář Morys. To bylo z prvního poločasu vše. Do šaten tak za stavu 1:2 odcházeli spokojenější hosté.

Aktivní hra domácím ovoce nepřinesla

Domácí vstoupili do druhého poločasu aktivněji, ovšem stejně jako v prvním poločase jejich aktivita ke gólu nevedla. Nepřesnost v domácí přihrávce vedla ke ztrátě na půli hřište. V 51. minutě se tak dostali do brejku bratři Sochovi. Marek zatáhl míč až do vápna domácích a přihrávkou po sebe našel Tomáše Sochu, který se zblízka nemýlil - 1:3. V 60. minutě pak zvyšoval na 1:4 svým druhým gólem v utakání Marek Socha. O čtyři minuty později už jeseničtí dokázali snížit. Přímý kop Grulicha dokázal ještě tečovat Zelenay a míč skončil až za Morysovými zády - 2:4. Radost ale domácím nevydržela dlouho. V 65. minutě využili hosté nepřesného odkopu domácí obrany, kdy jeden z hostí dostihl míč před tím než doputoval do zámezí. Přesnou přihrávkou pak našel Filipa Kudělku, který si pohrál s domácí obranou a zvýšil na 2:5. V závěru zápasu se ještě dostali k penaltě jeseničtí. Ferenc ale mířil doprostřed brány, kde byl připravený Morys. Utkání tak dobrém výkonu obou mužstev skončilo vítězstvím Kopřivnice v poměru 2:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Jeseník nad Odrou
Robin Škoda, hráč: I přes velkou absenci v našem týmu jsme podali dobrý výkon. Do obou poločasů jsme vstoupili aktivně a chtěli hrát na míči. Hosté využívali zejména rychlých brejků. To jim ovšem stačilo na vítězství.

FC Kopřivnice
Marián Bedrich, trenér: Výkon a hlavně výsledek napovídá, že se chlapci jak se říká nepodělali a dali všem jasný vzkaz, že tuhle sezonu už nikomu nedáme. Celý tým, včetně kluků z lavičky zaslouží uznání. Nic není hotové, musíme dál odrážet ataky týmů pod námi, takže cesta vede opravdu jen přes koncentraci a tvrdou práci.



Sestavy


TJ Slavoj Jeseník nad Odrou
L. Macháč [-] - L. Grulich [-] (80. J. Kučák [-] ) , T. Janíček [-] , P. Rončka [-] , J. Pančochář [-] , T. Zelenay [-] (82. J. Kadur [-] ) , J. Ferenc [-] , J. Ševčík [-] , P. Kratochvíl [-] , M. Černoch [-] , D. Indrák [-]

FC Kopřivnice
F. Morys [-] - P. Horák [-] , J. Kocián [-] , T. Socha [-] (62. M. Marák [-] ) , P. Vrba [-] (87. D. Hruška [-] ) , M. Socha [-] (87. D. Varga [-] ) , D. Strnadel [-] , A. Kelnar [-] (62. F. Kudělka [-] ) , M. Makový [-] , J. Kalich [-] , J. Ermis [-]

ŽK: 89. T. Janíček - 57. P. Vrba , 90. D. Hruška .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: BANOT Vojtěch - HRŇA Petr, NGUYEN HUU Hung.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza