0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

23.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věřňovice přetlačily Dobrou a prohloubily jejich bodovou mizérii


Branky


12

Fotbalisté Dobré v poslední době nesbírají body, ale těsné porážky, kdy jim k bodovému zisku schází přikloněné štěstí. Šanci na reparát po nepovedeném vystoupení měli v domácím souboji s třetími Věřňovicemi, které v posledním duelu porazily na domácí půdě Nýdek 3:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Největší šanci měli hosté

Svěřenci Martina Kubiše zvládli těžký duel na hřišti Dobré a vyhráli zde 1:0. Jedinou branku vstřelil Nikolas Chalkidis, který si však obnovil zranění a bude zřejmě svému týmu chybět do konce sezóny. Věřňovičtí se navíc čtyři kola před koncem dostali do výhodné pozice a je jasné, že pokud zvládnou zbylé čtyři kola za tři body, budou na konci soutěže na prvním místě. Ale čeká je ještě pořádná šichta, všechny zápasy odehrají s týmy z vyšších pater tabulky!

Oba týmy neoplývali nějakou velkou formou. Domácí celek třikrát za sebou prohrál a zelenobílí v posledních třech zápasech zapsali čtyři body. Slibovala se však vyrovnaná partie, podzimní duel vyzněl lépe pro věřňovické, kteří vyhráli 2:1. Hostující celek počítal opět ztráty, k dispozici nebyli Čerešňa a Swaczyna, naopak do sestavy se vrátili Hruška a Koník, na lavičku usedl Chalkidis.

Hned od začátku se ukázalo, že se skutečně bude jednat o vyrovnaný duel. Obě defenzivy pracovaly poměrně dobře a oba brankáři měli práci jen sporadicky. Špatného vyběhnutí Vykydala mohl využít domácí střelec Petr Gryžboň, ale míč si hlavičkou ťukl příliš daleko od sebe. Největší šanci první půle měl tak hostující Hruška. Ten se dostal za obranu červených, jeho střelu doprostřed brány ještě Hanke úplně nezkrotil, ale před brankovou čárou ho zastoupil jeden ze spoluhráčů a míč vykopl. První půle tak skončila bez branek.

Rozhodl Chalkidis, ale obnovil si zranění

I druhý poločas pokračoval obdobně. Přesto v jeho první části byli o trochu nebezpečnější hostující hráči. Nejprve měl velkou šanci J. Kubiš, ale ten ještě hledal Chalkidise a přihrál mu nepřesně. Jediného gólu se tak diváci dočkali v 57. minutě. J. Kubiš rychle vhodil aut do běhu Koschnému, ten předložil míč Chalkidisovi a nejlepší střelec zelenobílých se nadvakrát prosadil. V závěru utkání se doberští snažili o vyrování ale kromě pár závarů si vážnější šance nevytvořili a tak prohráli i počtvrté v řadě.

Fotbalisté Věřňovic tedy hodně přiživili naděje na první místo. Oldřichovice totiž nejprve v týdnu prohráli v předehrávce posledního kola na hřišti Petřvaldu 1:5, aby potom remizovali v neděli v Nýdku. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobrá
Jan Otipka - vedoucí mužstva: Podobně jako minulý týden v Petřvaldu jsme neodehráli vůbec špatný zápas. Kluci nic nevypustili a rvali se o každý balon. Troufám si říct, že remíza by zápasu slušela vzhledem k jeho průběhu. Bohužel nás momentálně trápí finální fáze a gólů je z naší strany poskromnu. Co mě osobně občas mrzí, že odehrajeme, i přes zranění některých hráčů, kvalitní zápas proti, dle mého názoru, nejlepšímu týmu soutěže a nemůžu napsat, že nás fanoušci hnali za vyrovnáním, jak si můžu přečíst u většiny týmů v hodnoceních. Tým je stále velice mladý a občasná POZITIVNÍ podpora by klukům na hřišti určitě pomohla a dodala energii do závěrečných minut.

TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
Jakub Kubiš: Bylo to těžké a poměrně vyrovnané utkání, i když jsem čekal, že se Dobrá bude tlačit více dopředu. Jsem rád, že jsme to zvládli, protože to, co se letos děje.. no asi nikdo nechce postoupit. Soutěž je neskutečně vyrovnaná. Vždyť před pár koly jsme ztráceli na prvního sedm bodů a dneska máme ve svých rukou první flek?! Jako zni to parádně, ale čeká nás kupa těžkých zápasů. Každopádně to bude zajímavé do posledního kola a bude o co hrát.



Sestavy


TJ Sokol Dobrá
M. Hanke [-] - O. Zícha [-] , D. Šmahaj [-] (76. K. Zícha [-] ) , M. Sekanina [-] (76. V. Figura [-] ) , P. Platoš [-] - O. Georgiovský [-] , P. Gryžboň [-] , O. Gryžboň [-] (62. J. Zicha [-] ) - J. Plhal [-] (46. R. Foldyna [-] ) , F. Georgiovský [-] , J. Filipčík [-] -

TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
K. Vykydal [-] - J. Ganobčík [-] , M. Koschny [-] , R. Lobodinský [-] , J. Mikšovič [-] - A. Makovec [-] , L. Koník [-] , F. Hruška [-] (46. N. Chalkidis [-] ) , J. Vlček [-] (89. V. Vodák [-] ) - D. Pisarčík [-] , J. Kubiš [-] -

ŽK: 78. F. Georgiovský .
Místo: Dobrá. Počet diváků: 100. Rozhodčí: REVAJ Jakub - MARTÍNEK Roman, MUDRA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Hradil

Expert: Martin Blahuta
Tip experta: výhra domácích

Trenér Zářický se po třech prohrách v řadě bude znova radovat z vítězství, jeho Dobrá zvítězí 1:0.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza