Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hnojník oplatil Sedlištím podzimní porážku


Branky


11

Fotbalisté Hnojníku se po nepovedeném vstupu do jarní části pomalu zvedají a po dvou cenných skalpech Dobré a Nýdku chtěli navázat na bodový zisk i utkáním s druhými Sedlištěmi. Tým trenéra Onufera jel do Hnojníka s nadějí, že by se v případě souhry ostatních výsledků mohli posunout i na první místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedliště srovnaly z penalty, poločasové vedení vrátil domácím Příborský

Majerovy Sedliště přijely bojovat o postup na půdu nejlepšího týmu na domácím hřišti Hnojníku. Domácí vsadili opět na rozestavení 3 – 5 – 2, museli se však obejít o vykartovaného Hradila a začátek utkání nestihli Maceček s Moškořem, a tak v úvodu utkání byl pohled na lavičku Hnojníka žalostný.

V ochozech měli hosté převahu, chtěli ji mít i na hřišti, ale první branku utkání střílí Bolek už v 15 minutě vyhecovaného utkání - 1:0. Vyrovnání přichází ve 27 minutě, to zbytečně fauluje v šestnáctce Rakus a sedlišťský Moškoř se z penalty nemýlí 1:1. Chytře hrající Hnojník si do poločasu trpělivě počkal na chybu nejlepší obrany v soutěži a Příborský hokejovým blafákem dává gól do šatny 2:1. Spokojenější jdou do kabiny domácí, hosté při zjištění poločasového stavu z Oldřichovic (Oldřichovice:Orlová 1:4), mohou být o to víc zklamanější.

 

Videozáznam 1.poločasu

Domácí se prosadili dvakrát v závěru a nedali šanci hostům na odpověď

Ve druhém poločase se dostává na hřiště i Maceček, který v 51.minutě vystřídal bojovníka Rakuse, ale obraz hry se nezměnil. Bezzubí hosté si pomohli standardkou a po rohu srovnávají Vlčkem na 2:2, to běží 68.minuta a začíná se znova. A Vlček měl na kopačce otočení zápasu, ale trefil spojnici břevna a tyče a po té přišla nejhezčí hnojnická akce sezóny po ose Bauman – Bolek – Zábelka zakončuje Brzuchanski a Hnojník vede 3:2! V 89.minutě pak potvrzuje Maceček čtvrtým gólem třetí vítězství v řadě a posun na šestý flek tabulky – BRAVO! Sedliště mají nad čím přemýšlet po dvou porážkách v řadě.

 

Videozáznam 2.poločasu



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hnojník
Martin Blahuta - trenér: Poctivým, zodpovědným a bojovným výkonem jsme zaslouženě porazili Sedliště a vyvrátili jakékoliv spekulace o tomto zápase. Myslím, že lavička hostů neunesla porážku, já zase z vítězství moc radost nemám, nejde zapomenout, že jsme v týdnu zrušili trénink, na předzápasovém tréninku jsme se sešli v šesti hráčích, před zápasem nás bylo 12, fotbalová radost se tak hodně vytrácí.

FK Sedliště
Tomáš Majer: Po dvou nepovedených a prohraných zápasech nás čeká trojzápas pravdy (Petřvald, Věřňovice, Oldřichovice), kdy se ukáže, jestli máme na to hrát o první místo nebo ne.



Sestavy


TJ Sokol Hnojník
M. Klus [-] - V. Rakus [-] (52. K. Maceček [-] ) , D. Bolek [-] , P. Příborský [-] - J. Kozel [-] , J. Lachowicz [-] (62. J. Moškoř [-] ) , V. Zábelka [-] (91. T. Jantoš [-] ) , P. Rusz [-] - J. Rusnok [-] , L. Brzuchanski [-] , M. Bauman [-] -

FK Sedliště
O. Šokala [-] - M. Merta [-] , R. Vlček [-] , P. Mojžíšek [-] , K. Jiříček [-] - O. Mokroš [-] , J. Palus [-] , J. Pohludka [-] , M. Hammer [-] , T. Kusak [-] - D. Kaloč [-] -

ŽK: 77. M. Bauman - 65. O. Mokroš .
Místo: Hnojník. Počet diváků: 37. Rozhodčí: RAŽNÝ Jan - RITTER Jakub, BARTEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Vedení klubu, Předseda klubu - TJ Sokol Baška | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Sedliště se bude snažit udržet krok s Oldřichovicemi.

Tip experta: výhra hostů

Po ztrátě Sedlišť v posledním kole si určitě tým bojující o postup bude chtít spravit chuť, jednoduché to proti domácímu Hnojníku ovšem mít nebudou, tuším těsné vítězství hostů.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů