3:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baníkovská umělá tráva si našla další oběť - Věřňovice


Branky


15

Věřňovický celek prohrál ve 20. kole na umělé trávě v Orlové s místním Baníkem 2:3. V 87. minutě sice ještě vedl, ale po dvou brankách Nováka a neproměněné penaltě J. Kubiše, nakonec odjel s prázdnou. Věřňovičtí tak nevyužili zaváhání svých soupeřů, ale zůstali na třetí pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková plichta

Tým od řeky Olzy se potýká s obrovskou marodkou, navíc v týdnu přišel šok, když osmizápasový trest dostal Jerzy Wojtas a bude chybět do konce sezóny. Do akce tak musel tým Martina Kubiše povolat i Honzu Čerešňu, který kvůli vracejícímu se zranění rozhodl svou kariéru přerušit. I přesto panovala ve věřňovickém táboře poměrně spokojenost, protože už čtyři kola neprohrál. Za to orlovský Baník vyhrál na jaře jen jednou a přidal k tomu jednu remízu, proto domácí doufali, že se odrazí k lepším výsledkům.

V první půli byli aktivnější domácí hráči, zejména Kadlíček se pokusil několikrát střelecky ohrozit Vykydalovu bránu. Věřňovičtí zahrozili nacvičeným signálem, který na poslední chvíli uhasil skluzem Karkoška. Největší šanci první půle měl aktivní Kadlíček. Ten se po chybě hostujících hráčů dostal až před Vykydala, ale ten svůj tým zachránil a navíc lapil míč i před dotírajícím Havláskem.

Hosté zahodili penaltu v poslední minutě!

Vše podstatné se tak odehrálo ve druhé půli. Nejprve otevřel skóre v 56. minutě po další hostující chybě Tomáš Havlásek. Věřňovické však dostal zpět do zápasu J. Kubiš, který v 70. minutě vymetl z přímého kopu šibenici Papalovy brány a začínalo se od znova. V 77. minutě už bylo na věřňovické lavičce o hodně veseleji. Swaczynův centr totiž přeskočil Papalu a Makovec měl už snadnou práci. Chvíli poté mohl srovnat Hrčkulák, ale z dobré pozice minul bránu. A obdobně se vedlo i na druhé straně Čerešňovi, který se pěknými jesličkami dostal tváří v tvář Papalovi. A bohužel se potvrdilo staré pravidlo nedáš, dostaneš. Tři minuty před koncem využil dalšího zaváhání při bránění Novák a srovnal. A bylo ještě hůř. Na konci základní hrací doby dostal na hranici malého vápna hodně prostoru znovu Novák a využil pěkného centru Hrčkuláka. Opařený věřňovický tým přeci jen dostal šanci odvézt si z Orlové alespoň bod. Po faulu na Vlčka se kopala penalta. Věřňovický zmar však potvrdil J. Kubiš, ten poslal míč vysoko na bránu a tak věřňovičtí podruhé na jaře prohráli.

Možnost přiblížit se prvním dvou celkům tak svěřenci Martina Kubiše nevyužili, navíc přišli o dalšího hráče, když po zbytečném zákroku Jarmila Kopla nedohrál Koník. V dalším zápase hostí věřňovičtí Nýdek, orlovský Baník hraje v sobotu v Oldřichovicích.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
Jakub Kubiš: Opět jsme předvedli naši specialitu, promrhat dobře rozehraný zápas. Většinu zápasu hrajeme v defenzivní činnosti dobře, ale děláme fatální chyby a pak za to draze zaplatíme. Moje penalta, kterou jsem poslal někde do Vesmíru, už byla jen třešnička našeho zmaru. Musíme se z toho oklepat, ale kosí nás velká marodka, nemáme teď možnost to v zápase nějak pořádně oživit a prostřídat, ale tohle není výmluva.



Sestavy


FK Baník Orlová 1927
T. Papala [-] - M. Karkoška [-] , D. Jurček [-] , D. Kolář [-] , J. Andl [-] - T. Havlásek [-] (81. D. Novák [-] ) , M. Mravec [-] , V. Kadlíček [-] (92. R. Sobocik [-] ) , P. Stachel [-] - I. Stuš [-] (46. J. Kopel [-] ) , T. Hrčkulák [-] -

TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
K. Vykydal [-] - J. Ganobčík [-] , R. Lobodinský [-] , J. Mikšovič [-] , J. Čerešňa [-] - L. Koník [-] , F. Hruška [-] (73. A. Makovec [-] ) , J. Vlček [-] , J. Vondrák [-] , J. Swaczyna [-] - J. Kubiš [-] -

ŽK: 69. M. Karkoška , 85. J. Andl - 68. R. Lobodinský , 73. J. Kubiš , 82. J. Vlček , 88. L. Koník , 91. J. Čerešňa .
Místo: UT Orlová. Počet diváků: 150. Rozhodčí: DVOŘÁK Martin - TABÁŠEK Kamil, REVAJ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Vedení klubu, Předseda klubu - TJ Sokol Baška | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Orlová na své domácí umělé trávě dokáže potrápit úplně každého. Věřňovice se zatím nedokážou dostat do pohody, tady Orlová získá minimálně bod.

Tip: výhra hostů