1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hnojník veze z Dobré cenné tři body


Branky


15

Na jaře zvedající se Dobrá hostila Hnojník. Domácím se jarní fáze soutěže zatím daří a nebýt porážky v Sedlištích, byli by na jaře doposud neporaženi. Hnojník má za sebou na jaře většinu soupeřů nacházejících se pod nimi. A nutno dodat, že jarní bilance zatím za moc nestojí. Poslední duel s Nýdkem ovšem ovládli a začalo jim fungovat i rozestavení se třemi beky. Nebyli tedy úplně bez šance.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Navrátilec Maceček se prosadil po pár minutách

Ještě dopoledne před utkáním to vypadalo na velký problém se sestavou Hnojníka, ale do rozestavení 3 – 5 – 2 se postupně dostali Lachowicz, Zábelka a trenérem Blahutou přemluvený Karel Maceček. A že to byl šťastný tah, ukazuje statistika z utkání – Zábelka 1+1, Maceček 1+0 a Lachowicz 0+1.

Dlouholetý kanonýr Lipiny, Třince, Petřkovic a Hnojníka Karel Maceček prokázal své kvality už v sedmé minutě, nově založená pravá strana Brzuchanski - Bolek rychlou akcí vybídla ke skórování Zábelku, ale ten nezištně sklepává na Macečka a ten rybičkou otevírá skóre tohoto derby 0:1. Tým trenéra Zářického je více na míči, ale obrana bez své stálice Rusze (zraněn) si počíná skvěle a brankář Klus je na jaře velkou jistotou. Do poločasu mohli hosté odskočit Dobré na rozdíl dvou branek, ale Rusnok ve 38.minutě svou gólovou příležitost trestuhodně prováhal. Poločasový výsledek 0:1 je sice šťastný, ale nehraje se na držení míče, na rohy, či střely na branku nebo mimo branku, ale na góly a ten dal Maceček!

 

Červená karta i sporné momenty v závěru

Trenér Dobré do druhého poločasu posílá novou krev, trojice střídajících hráčů Sekanina, Foldyna a Čapčuch ihned vlétla jako uragán do čtverce Hnojníka, naštěstí pro hosty Kozel hasil nebezpečí za cenu rohu, ovšem Čapčuch se zranil a po 36 sekundách pobytu na hřišti byl odnesen na nosítkách ze hřiště. Na hřišti dominoval tým Dobré, ale zkušení hosté odolávali tlaku až do 73.minuty, kdy se prosadil Zícha 1:1. Ovšem, že fotbal nemá logiku se potvrdilo v 83.minutě, to Lachowicz prodloužil hlavou na Zábelku, ten se vyhnul ofsajdové pasti a chladnokrevně posílá míč do sítě bezmocného a vzteklého brankáře Dobré Hankeho 1:2. Hektický závěr utkání hosté zvládli bohužel i za cenu červené karty Hradila, domácí cítili křivdu z nenařízené penalty za zákrok střídajícího Probosze, jestli byla či nikoliv se řešilo dlouho po zápase! Po utkání obdržel ŽK kapitán Filipčík, ale to už se Hnojník radoval z cenné výhry v kabině.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobrá
Jan Otipka - kondiční trenér: Do utkání jsme nevstoupili dobře. Byli jsme nedůrazní, bez pohybu a taky jsme za to byli rychle potrestaní první brankou. Postupně jsme však výkon zlepšovali a vytvořili si slibné šance, ale nedokázali žádnou proměnit. Ve druhém poločase jsme chtěli výsledek zvrátit, využít naší rychlosti a fyzičky. Drželi jsme míč a vytvářeli si spoustu šancí, což vyústilo ve srovnávací branku. V posledních deseti minutách bohužel přišly špatné rozhodnutí sudích, kdy hráči Hnojníka převrátili vedení na svou stranu po gólu z ofsajdu a v posledních sekundách jsme k nepochopení všech nekopali 1000% penaltu. Dle mého názoru si však můžeme za prohru především sami díky celkově špatnému výkonu, který jsme předvedli. Nejvíc mě na zápase mrzí zranění Fildy Čapčucha. Hráčům Hnojníka gratuluji k výhře a my se musíme připravit na další zápas, kde všichni chceme, toto naše nepovedené představení, odčinit a pokračovat ve stíhání vedoucích týmů soutěže.

TJ Sokol Hnojník
Martin Blahuta - trenér: Tři body mají cenu zlata v tak bláznivé soutěži, kdy poslední Dětmarovice porazí první Oldřichovice 6:5. Určitě je to šťastné vítězství, ale myslím si, že zvítězila zkušenost nad dravým mládím. Sporné situace nebudu komentovat, měl jsem na utkání hodně přátel a i ti se v názorech rozcházejí. Rád bych teď pokračoval na vítězné vlně, ale jednoduché to nebude, Sedliště i Lískovec mají silné týmy. Je to vítězství celého kolektivu, ale zvlášť bych dnes vyzvednul J.Kozla a L.Brzuchanského, to že Karel Maceček je pořád velký plejér o tom se nemusíme bavit, snad nám pomůže i dál.“



Sestavy


TJ Sokol Dobrá
M. Hanke [-] - O. Zícha [-] , D. Šmahaj [-] , K. Koloničný [-] (46. R. Foldyna [-] ) , P. Platoš [-] - O. Georgiovský [-] , P. Gryžboň [-] (77. T. Chodura [-] ) , O. Gryžboň [-] (46. M. Sekanina [-] ) , J. Filipčík [-] , F. Georgiovský [-] - M. Pokorný [-] (46. F. Čapčuch [-] ) -

TJ Sokol Hnojník
M. Klus [-] - J. Rusnok [-] , K. Maceček [-] (77. J. Probosz [-] ) , D. Bolek [-] - P. Příborský [-] , V. Zábelka [-] (90. M. Lamoš [-] ) , J. Hradil [-] , J. Kozel [-] - J. Lachowicz [-] (85. J. Moškoř [-] ) , L. Brzuchanski [-] , M. Bauman [-] -

ŽK: 58. P. Platoš , 61. F. Georgiovský , 82. R. Foldyna - 59. J. Hradil . ČK: 89. J. Hradil .
Místo: Dobrá. Počet diváků: 80. Rozhodčí: BOČEK Robin - TOMAI Martin, RAŽNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

V tomto zápase věřím mladým puškám z Dobré.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vedení klubu, Předseda klubu - TJ Sokol Baška | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Rozjetá Dobrá bude chtít odčinit smolnou porážku ze Sedliště a v zápase s Hnojníkem doma zvítězí.

Tip: výhra domácích