2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hnojník prohrál i na Interu a jako jediný na jaře doposud nebodoval


Branky


18

Duel mezi Interem Petrovice a Sokolem Hnojník, by se před utkáním dal nazvat jako duel o "nejhorší" celek jara. Oba týmy před vzájemným soubojem na jaře ještě nebodovaly a i při pohledu na tabulku mělo jít o minimálně vyrovnaný duel. Hnojník byl sice v tabulce výš, na Inter ale dlouhodobě neumí a na podzim petrovičtí vyloupili Hnojník poměrem 0:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horák jednou utekl a poslal domácí do vedení

Při neúčasti čtveřice hráčů musel trenér Blahuta řešit rébus se složením sestavy pro duel v Petrovicích. Z různých důvodů scházeli Glac, Rusz, Lachowicz, Zábelka, načež se do základní jedenáctky poprvé letos podíval Rakus, Moškoř nebo Tomáš Jantoš, který měl na lavičce připraveného i syna. 

Domácí sestava disponující širším kádrem si "dovolila" pro toto utkání postrádat kapitána Czyže, jehož na seznamu doplnili Antolík, Klaban, Sznapka, Filípek, Wodecki, Dvořák a Mareš.

 

V první půli toho k vidění příliš nebylo, za zmínku stojí jen trestný kop domácího Horáka ve 32 minutě, ale Klus opět čaroval. Bohužel pro hosty přišla třicátá osmá minuta a Horák už tentokrát nedal křížnou střelou hostujícímu brankáři šanci. 1:0, a tak končí i první poločas.

Hostující bolest a branky v závěru utkání

Tak jako proti Žukovu Hnojník ve druhém poločase brzy srovnal krok, tedy konkrétně, už v 51.minutě se výstavně trefil Hradil 1:1. Po hodině hry se Inter mohl znova dostat do vedení, ale jednou hosty zachránila tyč a dvakrát výborný brankář Klus v bráně.

 

Hnojnický nejlepší střelec z přípravy Bolek (5 branek) měl v 67.minutě ideální situaci k obratu, jeho trestňák však skončil nad břevnem. Oba týmy chtěli toto utkání vyhrát, hrál se zajímavý útočný fotbal, ale šance k vidění nebyly. A tak o osudu utkání rozhodlo nedorozumění v naší obraně, přesný centr a hlavička Buříka do sítě bezmocného hrdiny utkání Kluse 2:1. V závěru utkání si domácí už vítězství kouskováním hry pohlídali.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Internacionál Petrovice
Patrik Chmelař: Na náš svatostánek do Petrovic přijel výše postavený tým v tabulce, a to Hnojník. Mezi námi nebyl velký bodový rozdíl - pouhé 3 body. Ovšem my chtěli doma naplno bodovat a ukázat naším fanouškům a kritikům za naše nedávné výkony, že to byl jen malý výpadek z naší strany. Hnojník přijel nabitý elánu si od nás odvézt všechny body a nás nechat tápat na dně tabulky. Musím podotknout, že Hnojník nakopla vyrovnávací branka Jakuba Hradila ze zhruba 25 metrů, ale bohužel, ani ta jim nestačila na zisk 3 bodů. Naopak naši trenéři měli v tento zápas šťastnou ruku, když na hřiště poslali Dana Buříka, který hlavou rozhodl o zisku 3 bodů, které zůstanou v Petrovicích. Premiéru si v našem dresu odbyl nadějný brankář Filip Krótki, který odchytal celé utkání.

TJ Sokol Hnojník
Martin Blahuta - trenér: Naše situace po třech jarních kolech je na pováženou, nedáváme branky, hloupě inkasujeme. My se ale z toho dostaneme, věřím v lepší výkony, a že už začneme brát body! Hodnocení týmu si nechám do kabiny, ale dnes přes porážku, musím vyzvednout výkon Kluse a Hradila!



Sestavy


TJ Internacionál Petrovice
F. Krótki [-] - P. Lukosz [-] , D. Chmelař [-] , D. Filipek [-] (73. D. Herman [-] ) , P. Fic [-] - P. Horák [-] (89. M. Petr [-] ) , S. Varga [-] , M. Brzóska [-] , J. Martikán [-] - R. Madecký [-] (73. D. Buřík [-] ) , D. Volný [-] -

TJ Sokol Hnojník
M. Klus [-] - V. Rakus [-] , D. Bolek [-] , J. Hradil [-] , J. Moškoř [-] (74. J. Probosz [-] ) - P. Příborský [-] , J. Kozel [-] , T. Jantoš [-] (85. T. Jantoš [-] ) , M. Bauman [-] , L. Brzuchanski [-] - J. Rusnok [-] -

ŽK: 87. D. Chmelař - 58. T. Jantoš , 86. J. Kozel .
Místo: Petrovice u Karviné. Počet diváků: 105. Rozhodčí: JURAJDOVÁ Lenka - RITTER Jakub, HERDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Vedení klubu, Předseda klubu - TJ Sokol Baška | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Hradil

Expert: Radomír Myška
Tip experta: výhra domácích

Těžké utkání, ale věřím, že si to domácí na svém hřišti pohlídají.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů