Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

22. kolo zápas Záblatí s Bohuslavicemi.


Branky


4

Gólové hody v Záblatí, nic pro fanoušky defenzivního fotbalu. Bohuslavice po docela povedeném utkání proti Píšti, si věřily i proti Záblatí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak domácich v prvním poločase.

Záblatí je adeptem na postup, v tomhle zápase byl jasný favorit, ale i Píšť dokázali Bohuslavice výkonem trošku zaskočit. Od začátku utkání už byl projev hry na straně domácích, byli aktivní, byla tam vidět očividná snaha skórovat. Bohuslavice se v prvním poločase dostali do výrazné příležitosti jen jednou, když jejich útočník vypíchl míč brankáři Slovanu, míč mu ale následně utekl a zakončit nezvládl. Poté ještě hosté orazítkovali tyč, to bylo ale z jejich strany vše. Domácí se poprvé prosadili po 20 minutě, z kopačky Šindlera, který následně v 28 minutě přidal i druhou trefu. Do konce poločasu se prosadil ještě Dendis a Walecki. Po prvním poločase bylo skóre ve prospěch domácích 4:0.

Jednoznačný druhý poločas.

Druhý poločas se už odehrával prakticky jen na jednu branku, hosté se kromě dvou rohů k ničemu nedostaly, na bránu vlastně ani nevystřelily a Záblatí mohlo tedy v klidu zápas dohrávat ve svém tempu. V utkání mohli diváci vidět ještě dalších šest gólů, kdy Walecki zkompletoval hattrick, Bijok dal další dva góly a trefil se i Šramel s Anastazovským. Zápas skončil tedy 10:0, Bohuslavice tedy na dobrý výkon proti Píšti navázat nedokázaly.



Ohlasy k zápasu


FK Slovan Záblatí
Adam Janoš hráč: Bohužel to byl jeden z nejslabších ne-li nejslabší soupeř, který letos na našem hřišti nastoupil.

SK Bohuslavice
František Fiurašek asistent trenéra: Domácí byli jednoznačně lepším týmem, nás bohužel trápí absence některých hráčů, včetně obou brankářů. Pavel Jeziorski, který z dorostu byl povolán hned do prvního týmu odchytal zápas docela dobře, spoustu dalších gólů pochytal.



Sestavy


FK Slovan Záblatí
D. Hekele [-] - P. Bijok [-] , L. Walecki [-] , J. Sollich [-] , T. Janoš [-] , J. Skokan [-] (60. M. Špryňar [-] ) , M. Šindler [-] , O. Anastazovský [-] , D. Bratovanov [-] (60. L. Hájek [-] ) , D. Dendis [-] , A. Galusek [-] (60. P. Orihel [-] )

SK Bohuslavice
P. Jeziorski [-] - M. Šramel [-] , P. Štefek [-] (66. A. Ohřál [-] ) , V. Mička [-] , T. Koska [-] , D. Kotzur [-] , M. Strýček [-] , J. Burda [-] (74. M. Faika [-] ) , I. Dominik [-] , F. Hrubý [-] (66. O. Mika [-] ) , M. Benek [-]

Počet diváků: 96. Rozhodčí: MITURA Michal - PLONKA Karel, ČIPEL Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Boráň

Expert: Vítězslav Mooc
Tip experta: výhra domácích

Tady si myslím, že je to čistá jednička, Záblatí jede na postup a nemůže si dovolit ztratit ani bod.

Tip: výhra domácích