Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2023 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Albrechtice na závěr soutěže podlehly Libhošti


Branky


6

Deváte Albrechtice hostily v rámci posledního kola na své půdě celek z Libhoště. Souboj zástupců dvou rozdílných okresů dopadl lépe pro mančaft z okresu Nový Jičín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chumchal se s albrechtickými fanoušky rozloučil proměněnou penaltou

Do útulného albrechtického areálu se přišlo se svými miláčky rozloučit 111 fanoušků. Ti pozornější z nich si mohli ještě před úvodním výkopem povšimnout okleštěné sestavy domácích. Ti se mimo jiné museli obejít bez stoperské opory Jana Hovůrky. Pro toto kolo tak ubyl další stálý kandidát do sestavy kola a domácí lodivod Robert Taussig musel počítat pouze s dvěma hráči na své střídačce. I přes všechny trable začali domácí utkání aktivněji. Svou typickou urputností a vyhranými souboji se dostávali k tlaku na Mičkovu svatyni. Větší příležitosti ale nepřicházely. Rozhodující moment celé první půle přišel ve 21. minutě. Po jednom ze závarů před hostující branku byl faulován nejlepší střelec domácího celku Antonín Chumchal. Sám faulovaný se pak rozloučil s domácími fanoušky. Svou penaltu proměnil s přehledem - 1:0. Kromě pár dalších závarů před brankou Mičky se už víc nestalo, a proto šly oba týmy do šaten za stavu 1:0 pro domácí.

Libhošťští si poslední poločas sezóny užili, Baníku vstřelili hned čtyři branky

Luděk Odstrčilík si pro druhý poločas připravil jedno střídání. Ze hry se na straně odstoupil mladý Vavřík a naopak do hry se dostal Ondřej Hanzelka. Libhošťský trenér tak nastartoval souběh šťastných událostí pro hostující klub. Ten začal již úvodním hvizdem druhé půle z píšťalky sudího Gańczarczyka. Albrechtičtí do něj vstoupili značně nekoncentrovaně. Výpadky soustředění baníkovských hráčů znamenaly ztráty jednoduchých míčů, což resultovalo ve vyšší procento držení míče na libhošťských kopačkách. Brzy je za to soupeř po právu potrestal. V 54. minutě si na centr ze strany naskočil nikým nehlídaný Jan Smolarčík a přesně umístěnou hlavičkou poslal míč za Gradkova záda - 1:1. Libhošťský kanonýr dychtil po dalších brankách. V 65. minutě se Jan Smolarčik postavil k nařízenému trestnému kopu a ze značky 35 metrů vymetl pavučiny v šibenici Gradkovy branky - 1:2. Inkasované branky na straně albrechtických znamenaly zběsilou honbu za vyrovnávací brankou. Štěsťenu ale na svou stranu nedostali. Naopak po dalších ztrátách opět inkasovali. V 71. minutě přišla zkažená přihrávka na středu hřiště, po které upaloval do samostatného úniku Adam Polášek. Svůj brejk zakončil přesně a hosté se tak mohli radovat z jednobrankového vedení - 1:3. Takřka identická ztráta a rychlý brejk znamenal také čtvrtou branku v Gradkově síťi. Tentokrát svůj nájezd proměnil druhý ze kanonýrů hostí Přemysl Hajník - 1:4. Domácí mančaft si za druhý poločas příliš šancí nevypracoval, hosté po zbytek utkání zápas kontrolovali. Přesto přišla snižující branka. Po pohledné kombinaci středem hřiště se prosadil Tomáš Izaiáš - 2:4. Ani na konci sezóny znovu nalezený střelecký apetit albrechtického krajního hráče na body nestačil. Po nepovedené jarní části tak Baník končí na celkovém devátém místě



Ohlasy k zápasu


FK Baník Albrechtice
Robert Taussig, trenér: Poslední domácí zápas jsme rozehráli aktivně. Byli jsme více na balónu a měli i tlak. Po jednom závarů byla nařízena penalta, kterou loučící se s naším klubem faulovaný Chumchal proměnil a šli jsme do vedení. Pár dalších závarů jsme nevyužili. Do druhého poločasu jsme vstoupili nekoncentrovaně. Za co nás soupeř potrestal. Nejdřív osamocený hostující útočník zůstal nehlídané a svou hlavičku umístil přesně k tyči. Po chvíli umístil svůj trestný kop z 35 metrů do šibenice. Hru jsme víc otevřeli, ale po zbytečných ztrátách ve středu hřiště soupeř z brejků dal další dva góly. Na konečný stav jsme pohlédnou akci korigovali výsledek. Nedůrazem a prohranými souboji jsme soupeři usnadnili získat tři body. Katastrofální půlrok skončil. (zdroj: facebook.com/fkbanikalbrechtice)




Sestavy


FK Baník Albrechtice
B. Gradek [-] - O. Přeček [-] , A. Chumchal [-] , D. Hruška [-] (61. L. Vagner [-] ) , T. Izaiáš [-] , J. Porembski [-] , D. Cileček [-] , D. Žyla [-] , M. Žyla [-] , J. Kociolek [-] , P. Zielonka [-] (75. P. Schneider [-] )

FC Libhošť
F. Mička [-] - J. Vavřík [-] (46. O. Hanzelka [-] ) , D. Hebelka [-] (70. T. Turský [-] ) , A. Polášek [-] (81. J. Skalík [-] ) , D. Symerský [-] , P. Hajník [-] , M. Bartoň [-] , Z. Melčák [-] , J. Smolarčík [-] (81. L. Hanzelka [-] ) , M. Hradečný [-] (63. T. Sobotík [-] ) , D. Velart [-]

ŽK: 41. D. Cileček - 43. D. Hebelka , 88. P. Hajník .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: GAŃCZARCZYK Tomáš - BEDNÁŘ Marcel, DYTKO Gustav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Oby týmy jsou na tom v tabulce podobně, ale Albrechtice jsou na tom herně lehce lépe, takže těsná výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích