F. Buryan 34. (p.)
A. Zabystrzan 44.
A. Liberda 79. (p.)
3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice doma porazila Albrechtice


Branky


34. F. Buryan (p.) , 44. A. Zabystrzan , 79. A. Liberda (p.) - 67. P. Kubiena
6

Nedělní odpoledne přineslo utkání dvou týmů z opačných pólů tabulky. Zápas nakonec dopadl lépe pro čtvrtou Bystřici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Premiérovou penaltu domácích proměnil Buryan

Cestu do Bystřického areálu si našlo přes osmdesát lidí. Ti v prvním poločase příliš šancí neviděli. Hosté přijeli do Bystřice s taktikou vycházet z kompaktního nízkého bloku a hrát na rychlé brejky. To se jim vyplatilo hned ve 3. minutě. Petr Kubiena ale svůj nájezd zakončil slabší střelou do středu Galusikovy branky. Podobně skončila i první šance domácích. V 9. minutě vyslal Martinčík Zabystrzana, který upaloval sám na hostujícího brankáře Gradka. Svým pokusem ovšem zamířil jen do něj. O pět minut později dostaly Albrechtice míč za domácí obranu. Za tu naběhl Cíleček, který ovšem po výborném Galusikově zákrok neproměnil. Ve 20. minutě se odražený míč dostal na pětadvacetimetrovou hranici k domácímu Králíčkovi. Jeho tvrdou ránu dokázal Gradek vyrazit na roh. Následující minuty přinesly hru plnou bojů mezi oběma vápny, a tak si domácí fanoušci museli na změnu skóre počkat až do 34. minutě. Badura si zpracoval dlouhý míč na střed hřiště a krásným sólem přes pět hráču mířil vstříc Gradkově bráně. Těsně před cílem byl ovšem faulován albrechtickými stopery a domácí tak kopali první penaltu zápasu i celé jejich sezóny. K letošnímu premiérovému pokutovému kopu se postavil bystřický kapitán Filip Buryan, který svou střelou nedal Gradkovi šanci - 1:0. A další změnu skóre obstarali bystřičtí těsně před poločasem. Hosté dali až příliš mnoho prostoru ve středu hřiště volnému Opluštilovi, který přenesl míč na pravém křídle volnému Zabystrzanovi. Adam Zabystrzan si nejprve míč zpracoval a povedeným lobem pak překonal Gradka podruhé - 2:0. Tímto skóre skončil také celý první poločas.

Z druhého pokutové kopu rozhodl Liberda

Druhý poločas přinesl po jedné změně na obou stranách. Bystřického Kantora nahradil Baron. Hosté, kteří příliš hráčů na výměnu na výběr neměli, pak vyměnili Hrušku za o dva roky mladšího Porembského. Po hodině hry Králíček dlouhým míčem za obranu rozběhnul aktivního Zabystrzana. Ten však mířil opět pouze do Gradka. Míč se po odrazu ještě dostal na půlku k Martinčíkovi, který z dálky zkusil štěstí a jen o kousek minul branku hostujícího brankáře. V 67. minutě Albrechtice z ojedinělé příležitosti snížily. Po špatné rozehrávce se za domácí obranu dostal Petr Kubiena, který křižnou střelou Galusika překonal - 2:1. Čtvrt hodiny před koncem základní hrací doby mohl celé utkání rozhodnout střídající Aleš Liberda. Toho lobem za obranu vyslal do úniku Heczko, nicméně koncovka skončila jen na Gradkovi. V 79. minutě srazil Liberdovu střelu obránce rukou. Sudí Kotas tak musel nařídit druhou penaltu zápasu, kterou se štěstím proměnil Aleš Liberda a celé utkání navzdory předchozímu neúspěšnému pokusu rozhodnul - 3:1. To vše ale mohlo pro domácí přijít vniveč nebýt brankáře Galusika. Ten za rozhodnutého stavu dokázal skvěle lapit Chumchalovu střelu. Utkání tak skončilo vítězstvím 3:1 ve prospěch domácích. 

 

zdroj: youtube.com/@ondrejkrezelok9074



Ohlasy k zápasu


TJ Bystřice
Ondřej Kreželok, náhradní brankář: Předposlední domácí utkání jsme sehráli s nepříjemnými Albrechticemi. Ty, jak už je zvykem proti nám hráli z poctivé obrany a snažily se vycházet do rychlých kontrů. Po klidném průběhu utkání a dvou proměněných penaltách nakonec zaslouženě bereme tři body.




Sestavy


TJ Bystřice
J. Galusík [-] - F. Buryan [-] , D. Marosz [-] (74. J. Rusz [-] ) , R. Badura [-] (74. A. Liberda [-] ) , A. Zabystrzan [-] , Š. Krátký [-] , J. Pilch [-] (64. D. Heczko [-] ) , D. Kantor [-] (46. L. Baron [-] ) , D. Králíček [-] , J. Opluštil [-] (82. B. Gajdzica [-] ) , I. Martinčík [-]

FK Baník Albrechtice
B. Gradek [-] - P. Kubiena [-] , D. Hruška [-] (46. J. Porembski [-] ) , O. Přeček [-] , A. Chumchal [-] , D. Cileček [-] , D. Žyla [-] , M. Žyla [-] , L. Vagner [-] (88. V. Křístek [-] ) , P. Zielonka [-] , J. Hovůrka [-]

ŽK: 57. D. Žyla , 79. L. Vagner , 83. O. Přeček , 89. P. Kubiena .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: KOTAS Adam - MACHALA Petr, PERNIŠ Ľuboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích