Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 10:30

20.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva góly na obou stranách. Český Těšín si s Petřvaldem body rozdělil


Branky


6

Čtyři branky byly k vidění v utkání Českého Těšína s Petřvaldem na Moravě. Domácí se během utkání dokázali dostat do dvou brankového vedení, ale po dvou slepených trefách hosté vyrovnali a vybojovali alespoň remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl jedinou branku

Do prvního poločasu vstoupil lépe domácí Český Těšín. Byl lepším týmem a vypracoval si i více brankových příležitostí, které však končily na brankáři Ognjanovi. Až ve 36. minutě se domácí poprvé prosadili, a to když větší důraz ve vápně prokázal David Mareček, dostal se k míči a poté procedil míč za záda brankáře soupeře - 1:0.

 

Hosté do konce poločasu už na inkasovanou branku nestačili zareagovat. Do šaten se tak šlo za stavu 1:0 pro Český Těšín.

Zlepšený výkon Petřvaldu stačil jen na remízu

Do druhé půle vstoupil Petřvald na Moravě výrazně lépe. Začal být aktivnějším, z čehož pramenily i přibývající šance. I přesto ale hosté podruhé inkasovali. V 64. minutě přidal druhou branku David Mareček, jenž si na hranii vápna obhodil bránícího hráče a krásnou střelou překonal brankáře hostů - 2:0.

 

Tato branka ale definitivně nakopla Petřvald. Už o tři minuty později snižoval po zahraném rohovém kopu a zpětné Kovaříkově hlavičce Jakub Macíček - 2:1 a už o další dvě minuty později bylo vyrovnáno. O další rychlý gól se postaral Marián Kovařík, který dostal přesný míč za obranu a se svou šancí naložil ukázkově - 2:2.

 

S blížícím se koncem zápasu měli hosté ještě pár šancí na vstřelení třetího gólu, Český Těšín už ale obrat nedopustil, a tak se body po zápase dělily.



Ohlasy k zápasu


FK Český Těšín
Michal Lanc: Zápas bych hodnotil jako docela vyrovnaný, spíše s naší lehkou převahou. Šancí jsme měli více, nastřelili jsme tam nějaké tyčky, ve druhém poločase břevno, jejich brankář měl dobře postavenou bránu (smích). Nicméně kdybychom v poločase vedli 3:0, nikdo by se asi nedivil. Z naší strany obrovská škoda, že jsme vedení neudrželi. Ve druhém poločase měl soupeř pasáž, kdy nás více zatlačil a vytěžil z toho dvě vyrovnávací branky.

FK Petřvald na Moravě
Marián Kovařík: Šli jsme do zápasu s tím, že musíme bodovat. Taktická příprava nám nevyšla, první poločas jsme úplně prohospodařili, když se naši ofenzivní hráči za celý poločas ani nedotkli balónu. Řekli jsme si, že do druhé půle musíme vstoupit úplně jinak, což se nám podařilo, ale i přes náš přibývající tlak jsme bohužel dostali gól na 2:0 po tečované střele. Už to vypadalo, že odjedeme bez bodu, ale pomohli nám střídající hráči, kteří náš výkon oživili. Potom se z rohu na mě dostal dlouhý balón, který jsem vrátil na Mácu (Jakub Macíček), který balón doklepl. Po gólu už nás bylo plné hřiště, jak to mělo být od první minuty, a poté jsem dostal od střídajícího Milana Polatického krásný balón, kdy jsem šel sám na gólmana, udělal kličku a dával míč do prázdné brány. Pořád jsem věřil, že dáme na 3:2, ale to se nám bohužel nepodařilo. Vzhledem k průběhu ale bod bereme a musíme se teď připravit na další zápas, kde budeme muset uhrát tři body, abychom uhráli druhé místo.



Sestavy


FK Český Těšín
D. Kulig [-] - M. Lanc [-] , O. Byrtus [-] , P. Chloň [-] , K. Slowiaczek [-] (81. P. Matuszek [-] ) , D. Maceček [-] (74. L. Bora [-] ) , L. Maceček [-] , M. Sostřonek [-] , S. Potůček [-] , J. Hamrozi [-] (70. N. Osička [-] ) , M. Krucina [-] (81. D. Martynek [-] )

FK Petřvald na Moravě
O. Ognjanov [-] - D. Novák [-] , M. Kovařík [-] , M. Dujsík [-] (61. M. Palatický [-] ) , J. Plešek [-] (28. V. Leixner [-] ) , J. Ciesarík [-] , E. Talián [-] , P. Vrzal [-] (61. J. Buryan [-] ) , A. Taraba [-] , J. Kouřil [-] , M. Macej [-] (57. J. Macíček [-] )

ŽK: 43. K. Slowiaczek , 51. M. Lanc , 57. S. Potůček , 89. P. Chloň - 41. E. Talián , 53. M. Dujsík , 74. J. Ciesarík , 78. J. Kouřil .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: MITURA Michal - ŠIŠTÍK Petr, BORÁŇ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Lidmila

Expert: Lukáš Kollek
Tip experta: výhra hostů

Zde tipuji výhru Petřvaldu, jelikož mají výbornou formu a myslím, že to dokážou využít i v Českém Těšíně, kde domácí hrají velmi dobře.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů