M. Dujsík 10.
O. Malina 84. (vl.)
M. Macej 88.
3:1
(1:0)
86. P. Zagol
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Petřvaldě padaly branky v posledních minutách. Z výhry se ale nakonec radovali domácí


Branky


10. M. Dujsík , 84. O. Malina (vl.) , 88. M. Macej - 86. P. Zagol
5

Petřvald na Moravě hostil v rámci 19. kola krajského přeboru Jakubčovice, přičemž tabulkové postavení obou týmu před zápasem slibovalo celkem jednoznačnou záležitost. Domácí si skutečně vítězství pohlídali, ale hosté se snažili o vyrovnání do posledních minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka v úvodu uklidnila Petřvald

Petřvald sice vstupoval do zápasu v roli favorita, i přesto jím byly Jakubčovice rovnocenným soupeřem. Proto domácí rozhodně přivítali uklidnění, které jim přinesla úvodní vstřelená branka, o kterou se postaral v 10. minutě Marek Dujsík po nádherné individuální akci, když se prosmýkl kolem tří bránících hráčů a poté přeloboval brankáře soupeře - 1:0.

 

Ve zbytku první půle byli více na míči domácí hráči, žádná vyložená šance ani souvislejší tlak z toho nevzešel. Proto se tak o poločase šlo do kabin za stavu 1:0 pro Petřvald na Moravě.

 

Přestřelka v posledních minutách

Fanoušci sice viděli ve druhém poločase hned několik šancí na obou stranách, na góly si ale museli počkat do závěrečné desetiminutovky.

 

Nejprve vedení Petřvaldu pojistil v 84. minutě vlastní gól Ondřeje Maliny, jenž střelu Maceje nešťastně tečoval do vlastní sítě - 2:0, poté ale překvapivě udeřili hosté. Konkrétně to byl hned z první akce po rozehrávce Pavel Zagol, jenž dostal nádherný pas za obranu a z voleje procedil míč za záda brankáře Petřvaldu - 2:1.

 

Pro domácí hráče se však jednalo pouze o lehkou komplikaci, jelikož se prosadili o tři minuty později. To, když se nejlépe ve vápně soupeře zorientoval Martin Macej a z dorážky nasměroval míč do sítě - 3:1.

 

Tato branka definitivně rozhodla o osudu utkání. Petřvald na Moravě v domácím prostředí uhájil všechny tři body proti nepříjemným Jakubčovicím.



Ohlasy k zápasu


FK Petřvald na Moravě
Adam Taraba: Myslím si, že jsme měli celý zápas pod kontrolou. Jakubčovice hrozily z brejků a po našich chybách, ale do ničeho velkého jsme je nepustili. V prvním i ve druhém poločase jsme měli několik šanci odskočit na 2 góly, ale nedotáhli jsme tyto šance, potom jsme kopali penaltu, kterou jsme bohužel neproměnili a málem po naší chybě dostali gól na 1:1, ale brankář nás podržel a dokázali jsme dát na 2:0. Nechali jsme si ale dát zbytečný gól během tří minut na 2:1, ale nakonec jsme po rohu dali na 3:1 a už nezbyl čas na nějaké drama.

TJ Tatran Jakubčovice
Petr Ďurica: Pro oko diváka to nebyl asi moc líbivý fotbal. Bohužel se hrálo na terénu, kde nešlo moc kombinovat. První poločas měli domácí trochu více ze hry, ale řekl bych, že to bylo bez nějaké větší šance. I první gól jsme inkasovali po naší vlastní chybě. Druhý poločas už byl vyrovnanější, ale bohužel jsme neproměnili tři tutovky a k tomu si ještě dali vlastní gól. Co dodat…. Teď už se musíme soustředit na další zápas, kdy doma hostíme Oldřišov.



Sestavy


FK Petřvald na Moravě
O. Ognjanov [-] - D. Novák [-] , M. Kovařík [-] (85. J. Buryan [-] ) , M. Dujsík [-] (67. J. Macíček [-] ) , J. Ciesarík [-] , E. Talián [-] , P. Vrzal [-] (67. M. Macej [-] ) , A. Taraba [-] , J. Kouřil [-] (85. M. Palatický [-] ) , R. Huvar [-] , J. Plešek [-] (81. V. Leixner [-] )

TJ Tatran Jakubčovice
Z. Buček [-] - P. Zagol [-] , M. Rajskup [-] , M. Palla [-] , P. Ďurica [-] (80. J. Černín [-] ) , K. Molnár [-] (67. V. Juřík [-] ) , D. Vavroš [-] , D. Palla [-] , O. Malina [-] , D. Staff [-] , Z. Sommer [-]

ŽK: 37. J. Plešek - 46. Z. Buček , 64. M. Palla , 88. M. Rajskup .
Počet diváků: 84. Rozhodčí: ŠVEC Marek - ČUBA Daniel, VOJKOVSKÝ Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích