Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

25.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jalubí zabralo a nadělilo Bílovicím 5 branek


Branky


2

Domácí fotbalisté se doma předvedli a s chutí si zastříleli 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se do hostů zakousli hned od začátku

Ihned v 7. minutě zápasu se domácí ujali vedení. Gólman hostů hlavičku vyrazil pouze pred sebe, kde nikým neatakovaný Večeřa doklepl do sítě. V 35. minutě zápasu se do šance dostali hosté a z rohu hlavičkou vyrovnal Hlaváček. Do kabin se tak šlo stavu 1:1.

Ve druhé půli se trefovali pouze domácí

Chvíli po změně stran se ke slovu dostali opět domácí. Klajn nahrál míč Blahovi před bránu a ten neměl se skórováním sebemenší potíže. Další zářez si připsal opět Blaha. Vrabl ho krásným balónem vyslal do brejku a David Blaha levačkou na vzdálenější tyč nedal hostujícímu brankáři šanci. Čtvrtou branku zápasu přidal Gajdorus, když po centru z přímého volného kopu propálil gólmana. Před koncem zápasu se ještě dokázal prosadit Horák, když po průnikové přihrávce vystřelil po zemi k tyči. Ukazatel skóre na konci zápasu tak vypovídal celkem jednoznačně pro domácí tým.



Ohlasy k zápasu


SK Jalubí
David Blaha: První poločas byl vyrovnaný, oba týmy si vytvořily šance, z kterých padly jen dva góly. Druhá půle vyšla lépe domácím, když se po druhém gólu Bílovice už na nic nezmohly a po postupném otevření hry se Jalubí prosadilo z protiútokú.




Sestavy


SK Jalubí
L. David [-] - T. Gajdorus [-] , M. Vrábl [-] , T. Kolář [-] , Z. Trefilík [-] , A. Čagánek [-] , M. Večeřa [-] , P. Dobiáš [-] , D. Blaha [-] , P. Klajn [-] , M. Zapletal [-]

TJ Bílovice
V. Tománek [-] - E. Lukašík [-] , J. Sedlář [-] (77. M. Prikryl [-] ) , K. Bajaja [-] , J. Zlámal [-] , M. Hanák [-] , V. Ondrůšek [-] , D. Mikšaník [-] , M. Obal [-] , P. Hlaváček [-] , Z. Zlámal [-]

ŽK: 59. D. Blaha - 66. J. Janota , 69. V. Ondrůšek , 87. M. Prikryl .
Počet diváků: 107. Rozhodčí: HODULÍK Richard - BOTEK Jan (N), ZLÁMAL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Kolínský

Expert: Zbyněk Pavlas
Tip experta: výhra domácích

Domácí potřebují nutně bodovat, pokud se chtějí vyhnout sestupu.

Tip: výhra domácích