2:5
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

21.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabení obou stran vyvolalo obavy


Branky


6. M. Petrásek , 79. D. Pokorný (p.) - 7. Z. Trumpus , 43. S. Nanič , 51. J. Malý , 55. J. Rosenheim , 62. Z. Trumpus (p.)
7

Máme tady další kolo, které mělo představovat vyrovnaný duel, ale kvůli oslabení obou týmů  to nebylo vůbec jednoduché. Oboum týmům se na konec podařilo složit solidní sestavu a mohu říct, že to jde vidět i na výsledcích. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvacáté první kolo na trávě Tatců

Ve dvacátém prvním kole Tatce přivítali Předradí. Hosté se před výkopem nacházeli těsně nad domácími a byl proto očekáván vyrovnaný duel. Vinou zranění, karet či jiných okolností, oboum týmům scházelo dost klíčových hráčů, přeci ale na konec dali do kupy slušnou sestavu a byli připraveni na odpolední mač. Zápas začal ve svižném tempu, oba týmy se snažili o kombinační fotbal.

 

První gól přišel již v šesté minutě, z rohového kopu se prosadil obránce domácích Petrásek. Vedení Tatcům nevydrželo dlouho, protože hned o minutu později se taktéž z rohového kopu zásluhou Trumpuse radoval z branky hostující tým.

 

Oba týmy tyto góly motivovaly ještě k bojovnějšímu výkonu, ve kterém se na obouch stranách rodilo mnoho slibných šancí. Ano jeden z týmů ovšem nebyl v zakončení úspěšný. Když se zdálo, že poločas skončí remízou, trefil se ve 43' po tečované střele hostující Nanič a otočil skóre na 1:2.

 

Druhý poločas přineslo napětí

Druhý poločas nezačal pro Tatce vůbec dobře, soupeř ihned z prvního útoku nebezpečně zahrozil a brankář Fiala se musel vyznamenat. Chvíli po té se navíc útočník domácích Pokorný po smolném střetu bezvládně svalil na zem a nevypadalo to s ním vůbec dobře. Zápas však na konec dohrál.

 

Horší věci se děly mezi 51' a 54', kdy hosté v těchto dvouch až třech minutách z rychlých brejků zvýšili vedení na 4:1, čímž vlastně rozhodli zápas. Stále se Tatce snažili útočit a vypracovali si dost šancí, ale byl to opět soupeř, který skóroval.

 

Po dalším brejku byl ve vápně faulován hostující útočník a následnou penaltu proměnil Trumpus. Hosté nepolevili a byli důslední v obraně, Tatce se dál snažili se zápasem něco udělat, ale podařilo se jim snížit pouze na 2:5. V 79' proměnil penaltu Pokorný a završil tím skóre zápasu.



Ohlasy k zápasu


Tatce
Jiří Březina: "Vzhledem k průběhu zápasu se zdá výsledek krutý. Výhra hostujícího týmu je ovšem zasloužená - byly daleko efektivnější v zakončení a díky tomu si odváží tři body".

Předhradí
Jan Malý - trenér: „Chtěli jsme do utkání vstoupit koncentrovaněji než v minulém zápase v Hrubém Jeseníku, přesto jsme brzy inkasovali branku po rohovém kopu. Naštěstí jsme brzy vyrovnali po standardní situaci, míč do brány dorazil Trumpus. Vytvářeli jsme si další šance, ale třikrát nebo čtyřikrát jsme v koncovce selhali. Domácí měli několik nebezpečných závarů, ale dokázali jsme si s tím poradit. Chvilku před koncem prvního poločasu se nám podařilo vstřelit druhý gól, tečovanou střelou se prosadil Kasal. Na začátku druhé půle jsme vstřelili z brejků dva rychlé góly, což nám hodně pomohlo. Následně se ještě trefil Trumpus z penalty. Domácí pak už jen korigovali z penalty. Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě. Nebyli jsme v lehké situaci, chybělo nám několik hráčů včetně gólmana, ale poradili jsme si. Všem patří dík."



Sestavy


Tatce
R. Fiala [-] - J. Doležal [-] , D. Pokorný [-] , M. Fiala [-] (67. O. Sládek [-] ) , J. Březina [-] , L. Zedník [-] , T. Grospietsch [-] (74. J. Sladký [-] ) , O. Festa [-] , M. Tomek [-] , M. Petrásek [-] , M. Borovan [-]

Předhradí
V. Fišer [-] - J. Malý [-] (68. J. Klingr [-] ) , R. Mathé [-] , J. Kasal [-] , J. Rosenheim [-] , M. Kyncl [-] , Z. Trumpus [-] , M. Beníšek [-] , L. Hart [-] , J. Šmerhovský [-] (79. M. Souček [-] ) , S. Nanič [-]

ŽK: 37. M. Borovan , 58. M. Fiala , 88. J. Sladký - 58. S. Nanič , 78. M. Kyncl , 78. L. Hart .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BYDLÁK David - GESTŘÁNEK Václav, BARTONÍČEK Samuel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Štěpánka Nikolićová

Expert: Honza Sobota
Tip experta: výhra domácích

Velmi těžké utkání na tipování týmů ze spodku tabulky. Myslím si, že by mohlo zahrát roli domácí prostředí a Tatce by mohli zvítězit.

Tip: výhra domácích

Velmi těžké utkání na tipování týmů ze spodku na tabulky. Myslím si, že by mohlo zahrát roli domácí prostředí a Tatce by mohli zvítězit. Dám tedy jedna.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů