1:1
(1:1)
26. M. Zinek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 17:00

20.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve vedení Nymburští, Kostomlaty jim byly v patách!


Branky


24. J. Šimon - 26. M. Zinek
5

Dalši utkání, které proběhlo na hřišti  v Nymburku. Navštívili je Kostomlaty, které se i přes mladý a běhavý tým nevzdali a bojovali stejným tempem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu 20. kola, vstoupili velice dobře Polabanští hráči, byla vidět hlavně převaha na balonu a prvních dvacet minut udávali tempo hry. A to se hned potvrdilo ve 24' kdy skóroval Šimon Jakub a dostal tým do vedení 1:0.  Kostomlaty měly začátek spíše kostrbatý, při standartkách jim spousta balónů propadla, než přišli jak se  bráni. Určitě to Polabanům neulehčili a po nějaké chvíli se našli a to šlo také vidět, ve 26' kdy pravý back Zinek Miroslav vyrovnal tzn. obalovačkou na 1:1.

 

Nymburští stále na míči

Druhý poločas opět rozehrál mladý tým nymburských, kdy si dělali šance ale už bohužel žádnou neproměnili. To samé Kostomlaty. K závěru hry to byla spíše taková křeč a snaha o to vstřelit branku, ale bohužel se ani jednomu z týmu nepodařilo vsítit gól. Ze zdroje od Kostomlat patří velká pochvala za to jak hráči hru odmakali na 100%.

 

 

Komentář od kapitána mužstva Dominik Procházka:

Myslím si, že jsme celý zápas byli lepším týmem, více jsme drželi balon, udělali jsme sice pár chyb, ale to se stává, bez chyb by se fotbal hrát nedal. Dnes to byl zápas převážně o soubojích a na to jak máme mladý tým, tak si myslím, že jsme většinu soubojů vyhrávali.



Ohlasy k zápasu


SK Polaban Nymburk B
Tomáš Protivný: Dnes už jsme chtěli tři body.. Máme jeden a asi ho v téhle situaci bereme. Dali jsme hezký gól po pěkné akci, ale za minutu jsme inkasovali. Soupeř si to pak vzadu pohlídal. Trápí nás koncovka a trochu toho klidu v zakončení, možná i to sportovní štěstí. Energie a urputnost v zápase na tu nemůžu říct ani popel. Třeba jsme se tímhle zápasem chytili. V závěru už to byla taková křeč, tlačili jsme to tam ale bohužel druhý gól jsme nedali. Jedem dál, další zápas, další body ve hře..

Sokol Kostomlaty
Martin Vacek - brankář/ kapitán: Myslím si, že zápas skončil spravedlivou remízou. Pro nás je určitě bod cenný, protože se z Nymburka body tak snadno nevozí, takže bych se od tohohle odrazil, příští týden jedeme do Křince, bude to zase jiný tým, starší a také víc zkušenější, chodí tam, spousta lidí, takže se máme na co těšit a taky na čem stavět.



Sestavy


SK Polaban Nymburk B
O. Luňáček [-] - D. Procházka [-] , J. Šimon [-] (60. L. Hájek [-] ) , T. Kukla [-] , M. Košátko [-] , D. Filip [-] , J. Filip [-] , M. Šubrta [-] , L. Kovacs [-] , T. Protivný [-] , M. Svoboda [-] (66. M. Šimon [-] )

Sokol Kostomlaty
M. Vacek [-] - T. Dvořák [-] , M. Pavlíček [-] , T. Friedel [-] , F. Ševčák [-] , D. Dvořák [-] (69. A. Fiala [-] ) , V. Klepač [-] , P. Dvořák [-] , M. Zinek [-] , J. Novák [-] , J. Čepek [-] (82. L. Vorlíček [-] )

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Procházka Václav - ČERNÝ Adam, MIČUTA Samuel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Štěpánka Nikolićová

Expert: Lubomír Hofírek
Tip experta: výhra domácích

Tady si dovolím dát 1. Výhru domácích. Kostomlaty moc bodů, teď nedělají.