0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 14:30

15.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zajímavý zápas na půdě Libiše, která přivítala třetí Velký Borek


Branky


3

Přerušený zápas, neuznaný gól a mnoho více zajímavých situací přineslo klání mezi Libiší B a Velkým Borkem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ondřej Eisner - Libiš B

 

Hru obou týmů hodně ovlivňoval silný vítr, ale i tak si oba týmy dokázaly vypracovat několik slibných příležitostí. Na obou stranách ovšem skvěle zachytali oba brankáři – David Chládek a Lukáš Procházka. David Chládek (Libiš) chytil v každém poločase po jedné velké šanci, kdy na něj soupeřův hráč postupoval sám.

 

Hostující gólman zase vychytal šanci Honzy Vetešníka, který byl před ním také sám, ale zasáhl výborně i proti několika tvrdým střelám zpoza vápna. V prvním poločase mu také pomohlo břevno, kam se míč snesl po střele Honzy Čepce i díky větru.

 

 

 

Druhý poločas byl hodně vyrovnaný, pro řadu hráčů to bylo náročné i fyzicky. Závěr zápasu ovlivnily dvě situace. Nejprve musel být zápas přerušen asi na pět minut kvůli rychlé dešťovo-kroupové přeháňce.

 

Po ní se zápas dohrával, Libiš dokonce vstřelila gól, když po přihrávce Lukáše Svobody poslal do prázdné branky míč Honza Čepec, ale hlavní sudí nakonec po konzultaci s pomezním gól odvolal kvůli faulu, který měl předcházet přihrávce před branku. Zápas tak nakonec skončil remízou 0:0.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš B
Ondřej Eisner: Proti Borku to byl typický vyrovnaný zápas a rozhodnout ho mohla klidně jen jedna chyba. Stejně jako na podzim. K chybám došlo na obou stranách, oba týmy si vypracovaly zajímavé šance, ale proti byli oba výborní brankáři nebo tyčka a břevno. Pokud by se vyhlašoval nejlepší hráč zápasu, tak by to tentokrát museli dostat oba brankáři, kteří oba chytili minimálně tři šance. S ohledem na průběh a šance je remíza spravedlivá.




Sestavy


TJ Sokol Libiš B
D. Chládek [-] - O. Havlík [-] , P. Brdlík [-] (76. T. Kletečka [-] ) , M. Elysberg [-] , Z. Ciolek [-] , J. Mošna [-] , O. Eisner [-] , L. Svoboda [-] , J. Vetešník [-] (56. L. Tvrdý [-] ) , J. Čepec [-] , M. Mlejnek [-] (56. T. Buzek [-] )

SK Slavia Velký Borek
L. Procházka [-] - L. Šimral [-] , M. Minář [-] (24. T. Nesládek [-] ) , M. Kulhavý [-] , M. Mihalík [-] , M. Junek [-] , V. Borovička [-] , J. Junek [-] (80. D. Procházka [-] ) , P. Jeřábek [-] , J. Jindřich [-] , D. Ubry [-]

ŽK: 65. M. Elysberg , 87. L. Tvrdý - 85. J. Jindřich .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: PIXA Josef - ŠMÍD Josef, SCHNEIDER Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Jareš

Expert: Lukáš Laksar
Tip experta: remíza

Zápas vidím jako remízu, mladí kluci z Libiše už ukazují kvalitu a určitě potrápí Borek, který není úplně v pohodě.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích